Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

AVAS a recuperat in primul semestru creante in valoare de 72,58 milioane lei

de Dragos Comache     HotNews.ro
Luni, 4 august 2008, 12:34 Economie | Companii

Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a incasat in prima parte a acestui an creante in valoare de 72,58 milioane de lei, de la banci, societati comerciale, Ministerul Finantelor Publice si Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate (CNAS), se arata intr-un comunicat al institutiei. Pentru recuperarea acestor sume AVAS a aplicat popriri de conturi, somatii si notificari sau executari silite asupra unui numar de aproximativ 43.000 de debitori si garanti ai acestora.

Cele mai importante creante au fost incasate de la regionala Cluj a CFR (5,09 milioane de lei) si Termoelectrica (4,35 milioane de lei). Alte creante au fost incasate de la societatea Contrasimex (3,61 milioane de lei), Laminorul Braila (1,43 milioane de lei), Prodexport Bucuresti (1,10 milioane de lei).

Totodata, AVAS a incasat 40,07 milioane de lei din valorificarea creantelor preluate de la CNAS si 4,87 milioane de lei din valorificarea creantelor preluate de la Ministerul Finantelor.

AVAS a mai perceput 17,16 milioane de lei din valorificarea activelor bancare si 10,47 milioane de lei din valorificarea creantelor comerciale.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

99 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri