Rompetrol va reduce, incepand de marti, pretul benzinei si al motorinei comercializate in statiile proprii cu patru bani pe litru si respectiv opt bani pe litru, a anuntat luni compania. Ultima modificare facuta de Rompetrol la pretul carburantilor a fost facuta vinerea trecuta, cand atat pretul benzinei, cat si cel al motorinei au fost reduse cu sase bani pe litru.

Astfel, incepand de marti, benzina Premium Euro 4 va fi vanduta cu 4,02 lei pe litru, sortimentul Efix 95 va fi comercilizat la pretul de 3,98 lei pe litru, iar litrul de benzina Euro Super 98 fara plumb va costa 4,61 lei.

Rompetrol va vinde motorina Efix Euro 4 cu 4,34 lei pe litru, in timp ce Super Euro 5 va costa 4,63 lei pe litru. De asemenea, incepand de astazi, Petrom a redus pretul benzinei si motorinei comercializate in statiile proprii cu 4 bani pe litru si respectiv 7 bani pe litru. Ultima modificare la pretul carburantilor facuta de LokOil a fost pe 6 august, cand compania a scazut pretul benzinei si motorinei cu 9 bani pe litru si respectiv 6 bani pe litru.