Un student australian a inregistrat recent imagini socante intr-un restaurant McDonald's din Adelaide, despre care site-ul DrudgeReport afirma ca "ar putea sa fie cel mai murdar" fast-food din intreaga lume. Jeremy Brown sustine ca a filmat imaginile in timp ce iesise cu prietenii sai la restaurant.

In imagini pot fi observate pungi de hartie, servetele, resturi de mancare si pahare de carton aruncate pe podea si pe mesele din restaurant, in timp ce clientii se afla in local.

Brown sustine ca a fost "atat de dezgustat de mizeria" din restaurant incat a decis sa filmeze interiorul localului cu telefonul mobil pentru ca oamenii "nu vor crede cum arata".

Studentul a afirmat ca angajatii McDonald's i-au marturisit ca mizeria este obisnuita in local si a precizat ca restaurantul "parea sa duca lipsa de personal fiindca erau cozi lungi la casa".

Oficialii din Adelaide au fost socati de imaginile prezentate despre care sustin ca "ne asteptam sa le vedem intr-o tara din Lumea a Treia, nu intr-un McDonald's" din zona de distractii a orasului.

Un reprezentant al companiei a declarat ca "felul in care arata restaurantul este complet inacceptabil", iar McDonald's se bazeaza pe "standarde inalte de curatenie".