Compania Tornado Sistems a solicitat in instanta insolventa retailerului de produse electronice si electrocasnice Altex, din cauza unei datorii, potrivit site-ului antitepari.ro. Astfel, distribuitorul de produse IT a initiat, in data de 14 mai, doua actiuni la Tribunalul Neamt avand ca obiect o ordonanta de plata si procedura de insolventa.

Termenul de judecata a procedurii de insolventa este 9 iunie, insa reprezentantii Altex au declarat pentru HotNews.ro ca diferentul a fost rezolvat. "Altex Romania si Tornado Sistems au solutionat deja problema generata de diferendul comercial aparut", a spus Cristian Oanta, director marketing si achizitii Altex.

De cealalta parte, Cosmin Balanean, reprezentantul legal al Tornado Sistems a precizat pentru HotNews.ro ca partile sunt inca in discutii, acestea nefiind inca finalizate. Acesta a mai spus ca pozitia Tornado Sistems va fi publicata in seara zilei de miercuri sau joi dimineata.

Retailerul de produse electronice si electrocasnice Altex Romania, controlat de omul de afaceri Dan Ostahie, detine 15 magazine Media Galaxy si aproximativ 50 de unitati comerciale Altex.

Tornado Sistems este unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de distributie IT&C.