Cea mai inteligenta mica afacere romaneasca asteapta votul vostru. Companiile inscrise la concursul "Sprijina afacerile romanesti" ofera servicii de rezervari pentru camere de hotel, recomandari de electricieni si alti mesteri - totul pe internet.

Captain Go este un sistem prietenos de rezervari online. Compania iti pune la dispozitie informatii complete despre 600 de hoteluri din Romania - chiar si din orase mici, cu un singur hotel! - insotite de fotografii sugestive si tarife mai mici decat la receptie - fara costuri aditionale. Captain Go ofera consiliere gratuita si suport 24/7 (telefonic, chat online, email) si oferta corporate completa.

Site-ulwww.LaServicii.ro recomanda si contacteaza gratuit cei mai buni mesteri locali: zugravi, electricieni, instalatori, faiantari, parchetari, electronisti etc. Clientul trebuie sa selecteze zona si domeniul cautat, sa descrie pe scurt proiectul dorit, raspunzand la cateva intrebari, iar site-ul ii recomanda serviciile a maxim trei prestatori, cu cele mai mari note date de alti utilizatori, disponibili in perioada aleasa. Prestatorii primesc comanda, numele si telefonul clientului. Prin aceasta abordare se doreste sa se realizeze un contact rapid si eficient intre client si prestator, eliminand de pe piata serviciile de proasta calitate