Compania de publicitate TBWA a cerut insolventa Danone pentru neplata unor servicii BTL solicitate de producatorul de lactate anul trecut, potrivit unui dosar depus pe 7 august la Tribunalul Bucuresti, informeaza NewsIn.

Conform dosarului depus la Tribunalul Bucuresti, primul termen in acest caz a fost stabilit pentru data de 5 octombrie anul curent.

Contactat de NewsIn, managerul agentiei de publicitate, Liviu Lambrino, a declarat ca este vorba de o neintelegere, iar situatia va fi rezolvata in curand pe cale amiabila. "Suntem convinsi ca este vorba de o neintelegere si, in proportie de 99,9%, lucrurile se vor rezolva pe cale amiabila in cel mai scurt timp", a precizat Lambrino.

Danone, surprinsa de neintelegerea cu agentia TBWA

Contactati de NewsIn, oficialii Danone s-au aratat surprinsi de aceasta situatie, dar au promis rezolvarea acesteia in cel mai scurt timp.

"Danone nu are nici un fel de problema in a-si onora obligatiile financiare. Am aflat cu surprindere de aceasta situatie. Am demarat verificarile interne necesare pentru a identifica originea neintelegerii legate de colaborarea din anul trecut. Ne aflam in contact cu fostul nostru partener, pentru a rezolva aceasta chestiune in cel mai scurt timp", a declarat PR managerul Danone Romania, Andreea Muresan.

Declansarea procedurii insolventei unei firme poate duce fie la reorganizarea acelei firme, fie la falimentul ei. Declansarea insolventei este ceruta in instanta, iar judecatorii decid daca va fi deschisa procedura.