Dezvoltatorul imobiliar Adama si lantul german de magazine de discount Plus au semnat, miercuri, o colaborare pentru constructia celui de-al doilea supermarket Plus din Cluj. Magazinul face parte dintr-un program national care se va desfasura in toate orasele mari din tara si care prevede constructia de magazine Plus pe terenurile Adama, informeaza un comunicat remis HotNews.ro.

David Flusberg, cofondator si presedinte al Adama, a declarat: “Planurile noastre pentru Romania sunt de termen lung , prioritatile noastre nu s-au schimbat. Vom continua sa aducem unitati rezidentiale valoroase pe piata, oferind clientilor nostri facilitatile, mediul si stilul de viata pe care s-au obisnuit sa le primeasca de la Adama. Suntem convinsi ca parteneriatul cu Plus ne va ajuta sa aducem un plus de valoare viitorilor nostri clienti din Cluj si de asemenea vom extinde aceasta colaborare si in Brasov, Bucuresti si in toate orasele mari din Romania."

La randul sau, Barak Sharabi, Commercial Segment Manager al Adama, a afirmat: "Suntem fericiti sa pasim alaturi de Plus in planurile lor de dezvoltare pentru Romania si parteneriatul din Cluj este doar inceputul. Suntem siguri ca Plus va fi un partener strategic pentru Adama in Romania".

Norbert Missbrandt, CEO la Plus Romania, a declarat ca "Suntem siguri ca aceasta colaborare, dintre Plus si dezvoltatorul numarul unu din Romania, nu poate sa duca decat la un proiect de success. Magazinul pe care il dezvoltam acum este al doilea din Cluj si va face parte dintr-un program de expansiune nationala care se va continua in toate orasele mai mari de 15.000 de locuitori."

Noul magazin Plus se va deschide pe strada Buna Ziua si va avea o suprafata totala de 1.400mp: 1.100mp vor fi alocati zonei de vanzare, iar restul de 300mp vor servi ca suprafata adiacenta. Cladirea de tip “free stander” respecta standardele Plus si va avea 55 de locuri de parcare.