Steve Ballmer, CEO al Microsoft, a reusit sa depaseasca cu umor o situatie delicata, in timpul vizitei pe care a efectuat-o in aceasta saptamana la Trevecca Nazarene University (TNU) in Nashville (Tennessee). El a fost rugat de unul dintre studenti sa-i ofere un autograf pe un MacBook Pro, un laptop produs de rivalii de la Apple.

Seful Microsoft a fost principalul vorbitor in cadrul conferintei Nashville Technology Council. Ballmer se afla in prezent intr-un turneu prin mai multe orase americane pentru a promova produsele Microsoft.

Potrivit celor de la macdailynews.com, la finalul conferintei, Ballmer s-a intalnit cu studentii de la TNU, carora le-a raspuns la intrebari legate de produsele Microsoft si le-a acordat autografe. Spre amuzamentul celor prezenti, unul dintre studenti l-a rugat pe seful Microsoft sa-si puna semnatura pe un laptop MacBook Pro, produs de compania rivala Apple.

Ballmer a reusit sa depaseasca cu umor aceasta situatie delicata si a scris pe laptop: "Ai nevoie de unul nou? Steve Ballmer".