Al doilea cinematograf ca marime din Romania si in acelasi timp al doilea megaplex din tara, cu 15 sali de cinema si peste 2800 de locuri, se va deschide vineri in mall-ul Sun Plaza din Bucuresti, in urma unei investitii de circa opt milioane de euro, a anuntat miercuri Cinema City, operatorul acestui cinematograf. Lansarea vine la sapte luni de la deschiderea celui mai mare megaplex din tara, aflat in mall-ul Afi Palace Cotroceni din Capitala.

Pe o suprafata de peste 5000 metri patrati, noul megaplex dispune de patru sali 3D cu tehnologie digitala Christie si alte 11 sali cu proiectoare de top Kinoton, pentru peliculele de 35 mm. Toate salile sunt dotate cu sisteme de sunet Dolby Digital. Din noul megaplex face parte si cea mai mare sala 3D digitala din retea, cu 403 locuri.

Odata cu deschiderea Cinema City Sun Plaza, compania devine singurul operator care detine doua cinematografe multiplex in acelasi oras. Cele doua megaplexuri pe care reteaua le-a deschis in Bucuresti au o capacitate totala de peste 7100 de locuri. Cu un total de 72 de sali in sapte multiplexuri din tara (Bucuresti, Iasi, Timisoara, Cluj, Bacau si Pitesti), Cinema City este cel mai mare operator cinematografic din tara.