Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a obtinut in instanta suspendarea provizorie a procedurii de insolventa, dupa ce a facut recurs la decizia Tribunalului Bucuresti de a deschide aceasta procedura, se arata intr-un comunicat la firmei de avocatura Bostina & Asociatii. Impact Developer & Contractor a intrat in insolventa la inceputul lunii iulie, la solicitarea firmei Romconstruct, pentru o creanta in valoare de 1,36 milioane de lei.

"Instanta a admis, la data de 11 august, cererea de suspendare provizorie a executarii sentintei, formulata de Impact Developer & Contractor si pronuntata de Tribunalul Bucuresti, prin care s-a dispus, la cererea Romconstruct, deschiderea procedurii generale de insolventa. Decizia Curtii de Apel Bucuresti vine dupa amanarea succesiva a solutionarii cererii de suspendare cauzata de nenumaratele cereri de recuzare a instantei formulate de avocatii Romconstruct", se arata in comunicatul firmei de avocatura care a reprezentat Impact.

La data de 6 ianuarie, Romconstruct a solicitat in instanta deschiderea procedurii insolventei impotriva Impact Developer & Contractor pentru o creanta in valoare de 1,36 milioane de lei. Tribunalul Bucuresti a admis, la data de 8 iulie, cererea Romconstruct si a dispus deschiderea procedurii generale a insolventei impotriva dezvoltatorului imobiliar.