Mihai Ciochinaru este noul director medical al companiei MedLife. Noul manager si-a propus ca obiective extinderea gamei de servicii medicale in vederea dezvoltarii complexitatii actului medical, optimizarea relatiei pacient – medic, dar si eficientizarea activitatii in toate departamentele medicale.

Dr. Mihai Ciochinaru director medical MedLifeFoto: MedLife

Dr. Ciochinaru este absolvent al Facultatii de Medicina Generala "Carol Davila", promotia 1980. De-a lungul carierei s-a specializat in mai multe domenii din sfera medicinei: este medic primar de medicina interna si hematologie si rezident in oncologie. Cu o experienta de 30 de ani in sectorul medical, dr. Ciochinaru a condus timp de 15 ani sectia de hematologie clinica si oncologie a Spitalului Universitar Militar Central.

Alaturat experientei profesionale, Mihai Ciochinaru a absolvit numeroase cursuri de management spitalicesc si management al serviciilor de sanatate si este membru al unor societati de prestigiu din tara si din strainatate, precum European Hematology Association si European Society for Medical Oncology.

”Postul de director medical reprezinta o adevarata provocare in cariera mea, mai ales in conditiile in care vorbim de mediul privat, unde primeaza doua criterii esentiale – pe de o parte, calitatea actului medical si relaţionarea pacient - medic, iar pe de alta parte, eficienta din punct de vedere financiar. Provocarea este mai mare prin prisma faptului ca voi coordona echipa medicala a celui mai mare operator medical privat, MedLife, ceea ce inseamna un numar de peste 1.000 de lucratori medicali. Impreună ne propunem sa crestem gama de servicii, dar in acelasi timp sa pastram calitatea actului medical la cel mai inalt nivel si sa optimizam relatia cu fiecare dintre cele un milion de persoane care ne trec anual pragul”, a declarat Mihai Ciochinaru, director medical MedLife.

MedLife activeaza pe piata din Romania din 1996, fiind in acest moment cel mai mare operator privat de servicii medicale de pe piata locala. MedLife a reusit sa se impuna pe piata de profil prin aplicarea unui sistem integrat de servicii medicale: ambulatoriu, laborator de analize, spital, imagistica, chirurgie, recuperare si relaxare, iar din 2010 si servicii farmaceutice.​