Masuri pentru cresterea calitatii pregatirii profesionale in domeniul asigurarilor

de Adrian Vasilache     HotNews.ro
Marţi, 18 ianuarie 2011, 12:16 Economie | Companii

Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a anuntat marti doua masuri vazute drept mijloace de crestere a calitatii pregatirii profesionale in domeniul asigurarilor. Prima este numirea la conducerea Institutului de Management in Asigurari (IMA), destinat specializarii profesionale a celor care lucreaza in asigurari, a lui Bogdan Andriescu, presedinte al UNSICAR. A doua masura a fost stabilirea componentei Comisiei de monitorizare a calitatii pregatirii profesionale in sectorul asigurarilor.

Bogdan Andriescu, presedintele al Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari (UNSICAR), a fost numit oficial la conducerea Institutului de Management in Asigurari luni, 17 ianuarie.

"Sunt convins ca experienta mea de 20 de ani in relatiile directe cu consumatorii de asigurari ma va ajuta ca, din pozitia de director general al IMA, sa contribui la profesionalizarea tuturor celor implicati in activitatea de asigurare si intermediere in asigurari", a spus acesta.

In plus, in scopul implementarii legislatiei referitoare la pregatirea profesionala unitara a personalului din asigurari, Consiliul CSA a decis componenta Comisiei de monitorizare a calitatii pregatirii profesionale, astfel: Daniela Popa (presedinte), Anabella Ruse (membru) si Doina Neagu (membru).

Aceasta comisie este prevazuta de Normele privind activitatea entitatilor care organizeaza cursuri de pregatire profesionala unitara a personalului din asigurari, puse in aplicare prin Ordinul CSA nr.6/2010.

Aceste norme stabilesc conditiile de atestare pe care trebuie sa le indeplineasca furnizorii de cursuri de calificare profesionala, specializare/perfectionare profesionala sau pregatire profesionala continua, in scopul asigurarii unei educatii profesionale de calitate si unitare in domeniul asigurarilor.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

658 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version