​Articol webPR

Premii mari pentru magazinele mici din Romania

de     Smile Media
Marţi, 13 noiembrie 2012, 11:56 Economie | Consumator

Premiile Comertului Traditional
Foto: webPR.ro
Cele mai bune 19 firme din comertul traditional cu bunuri de larg consum participa joi, 15 noiembrie 2012, la Finala Nationala a Premiilor Comertului Traditional, concurs anual organizat de revista Piata si compania METRO Cash & Carry Romania, ajuns la editia a VII-a.

Finalistii sunt castigatorii premiilor si mentiunilor din etapele regionale - Muntenia - Dobrogea, Oltenia - Banat, Moldova si Transilvania , cel mai bine apreciati dupa criteriile: gamei de servicii suplimentare, marketingului si layoutului. Performantele la aceste capitole sunt analizate de un Juriu compus din 7 specialisti in comertul cu bunuri de larg consum, in marketing, comunicare si merchandising.

Premiile Comertului Traditional au ca obiectiv impulsionarea modernizarii si eficientizarii operatorilor din acest segment, prin descoperirea si mediatizarea exemplelor de succes din comertul traditional si prin oferirea de indicatori de performanta in domeniu. Castigatorii premiilor sunt recompensati cu vouchere de cumparare valabile in reteaua magazinelor Metro Cash & Carry
Romania, cu valori cuprinse intre 3.500 lei si 7.500 lei.

Potrivit datelor detinute de revista Piata, in Romania activeaza aproape 50.000 de firme mici (sub 50 de salariati) de comert cu amanuntul de bunuri de larg consum, in scadere abrupta fata de anul 2008, cand se inregistrau peste 85.000. Dintre acestea, mai putin de 100 au afaceri anuale de cel putin un milion de euro. In total, firmele din comertul traditional realizeaza circa 55% din vanzarile de bunuri de larg consum, ponderea lor in total piata scazand in ritm rapid atat ca urmare a vulnerabilitatii crescute la criza financiara, cat si din cauza expansiunii rapide a formatelor mari de magazine.

Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

596 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri