Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic
Supliment www.infoomg.ro

Tabloul de bord al inovatiei in UE in 2014 indica nevoia de actiune pentru a pastra inovatia si industria in Europa

de     Smile Media
Joi, 6 martie 2014, 17:40 Economie | Consumator

Recent publicatul studiu EU Innovation scoreboard subliniaza faptul ca Europa risca, in paralel cu transformarea sa in centrul de cercetare al lumii, sa piarda produsele inovatoare, procesele si locurile de munca, ca si cresterea asociata lor, care se vor muta in alte zone. In raportul sau, Comisia Europeana arata ca, in pofida unui progres in ceea ce priveste efortul de micsorare a decalajului fata de restul lumii, Europa se afla inca in urma unor state cum ar fi Japonia, Coreea de Sud si SUA in ceea ce priveste inovatia. Starea critica a unor industrii inovatoare, cum ar fi biotehnologia, in Europa de astazi si nevoia de actiuni concrete trec dincolo de ameliorarea finantarii cercetarii si dezvoltarii, care a inceput sa se faca simtita in Europa.

[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

318 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version