Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) au dispus suspendarea activitatii a patru stranduri din zona Bucuresti-Ilfov, pentru trei luni, pentru nefiscalizarea veniturilor realizate din vanzarea biletelor de acces si a unor produse alimentare si nealimentare.

Inspectorii DGAF au verificat, sambata, sapte stranduri si parcuri acvatice situate in zona Bucuresti-Ilfov, informeaza institutia, potrivit Mediafax.

In urma controalelor efectuate, inspectorii antifrauda au identificat incalcari ale prevederilor legale pentru care au dispus sanctiuni in valoare totala de 58.866 de lei.

De asemenea, pentru functionarea fara a fiscaliza veniturile realizate din vanzarea biletelor de acces si a produselor alimentare si nealimentare comercializate in incinta, inspectorii antifrauda fiscala au dispus, pentru patru stranduri, suspendarea pe o perioada de trei luni a activitatii desfasurate, iar in cazul unei firme care gestiona parcarea, au dispus suspendarea activitatii pana la dotarea cu aparat de marcat electronic fiscal, conform prevederilor legale.