Actualizat acum

(P) ILUSTRATIE Cascavalul Hochland: din lapte romanesc, cu rigoare germana!

de     Smile Media
Luni, 28 iulie 2014, 9:40 Economie | Consumator

Cașcavalul Hochland este rezultatul unei rețete autentice locale, care folosește numai ingrediente naturale. În fiecare zi, laptele este colectat de la aproximativ 230 de ferme, cea mai mare parte din zona Târnavelor și ajunge apoi la fabrica Hochland din Sovata, unde devine Cașcaval Hochland, cu un gust bun, lăptos și consistență fină, cremoasă. Această rețetă este folosită în fabrica de la Sovata, jud. Mureș, încă din 1976.
  • Te invităm să descoperi întregul traseu al Cascavalului Hochland până ajunge la tine in bucătarie!
 


Citeste mai multe despre   













2622 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Duminică