Supliment www.infoomg.ro​​

webPR: De ce OMG? O abordare frontala a teoriilor conspirationiste anti-OMG

de     Smile Media
Joi, 21 mai 2015, 15:46 Economie | Consumator

Va plac grepurile "Ruby Red"? Dar pastele italienesti? De orezul vietnamez ce spuneti? Ati gustat vreodata pere aurii "Osa", super-delicioase, din Japonia? Daca sunteti un pasionat al gastronomiei si va mandriti ca sunteti un consumator de "alimente naturale", mai mult ca sigur, puteti sa cumparati cateva probe din fiecare din specialitatile de mai sus de la magazinul alimentar de produse integrale, din apropiere. Si in felul acesta nu veti fi "infectati" cu alimente care s-ar putea sa fi intrat in contact cu OMG-uri "periculoase". Stiti dvs., mancarea aia creata in laborator. De oameni in halate albe. Netestate, neetichetate... Adevarate bombe cu ceas, pentru sanatatea noastra... Mancare Frankenstein! Ei bine, in acest caz... ati face bine sa va schimbati meniul, pentru ca cele patru alimente de mai sus, vandute deseori ca produse naturale, au fost create in laborator. De oameni de stiinta. In halate albe, mai mult ca sigur.

























Material sustinut de Siemens

"Comorile" detinute de primarii: cum pot fi folosite marile baze de date pentru a imbunatati serviciile oferite cetatenilor. Studiu de caz City Pulse

Brasovul si orasul Aarhus din Danemarca au luat parte timp de trei ani la un proiect inedit de cercetare - City Pulse, finantat de Uniunea Europeana. Pe scurt, scopul proiectului a fost sa colecteze si sa coreleze cat mai multe date despre cele doua orase, iar pe baza acestora primariile sau companiile sa dezvolte aplicatii gratuite care sa imbunatateasca serviciile oferite cetatenilor.

485 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi