Supliment www.infoomg.ro​​

webPR: OMG-urile nu pot fi cauza unor reactii alergice, arata specialistii contactati de Best Food

de     Smile Media
Joi, 23 iulie 2015, 14:36 Economie | Consumator

Recent, redactia Best Food Facts a fost intrebata de un cititor daca organismele modificate genetic (OMG) ar putea provoca diverse reactii alergice precum iritatii si urticarii. Denneal Jamison-McClung, directorul programului de biotehnologii de la Universitatea Davis din California, a raspuns acestei intrebari. Sunt doar putine produse modificate genetic care pot fi gasite in raioanele de fructe si legume ale supermarket-urilor - dovlecei, papaya si porumb dulce. Toate celelalte fructe si legume nu sunt OMG-uri. Avand in vedere ca stim exact despre modificarile facute acestora, este putin probabil sa cauzeze reactii alergice.
























Material sustinut de LIDL

FOTO Incearca reteta saptamanii de la LIDL: Fulgi de ovaz la borcan

Ni se spune mereu ca “micul dejun este cea mai importanta masa a zilei” dar, din pacate, este una dintre mesele pe care o sarim cel mai des, din cauza lipsei de timp. Fulgii de ovaz la borcan sunt solutia perfecta pentru a avea micul dejun pregatit in fiecare dimineata: se pregatesc de seara si va asteapta in borcan, gata sa fie transportati pentru un mic dejun sanatos, pe drumul spre birou.



346 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS



ESRI

Top 5 articole cele mai ...



Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Marţi