Companiile inovatoare si creative, care cauta sa imbunatateasca sau sa ofere solutii mai performante de a face business si carora nu le este teama sa tinteasca spre excelenta, drumul de la idee la proiect este unul lung si plin de provocari, dar si incununat cu mari satisfactii. Iar cum creativitatea nu este innascuta, ci se dobandeste prin exercitiu, perseverenta si inca odata, multa munca, Canon doreste sa devina un partener de incredere al companiilor ce activeaza in industrii creative precum arhitectura, urbanismul, designul de produs, constructiile, proiectarea, productie publicitara, turism, educatie si nu numai.

Oferte speciale de la CanonFoto: Canon

Totusi ce presupune conceperea unui proiect creativ de business, care sunt sursele de inspiratie si care este drumul parcurs de la transpunerea inspiratiei intr-o idee inovatoare, care apoi sa fie transformata intr-un proiect tangibil? Oare cum functioneaza mintea unui creator presat de constrangeri referitoare la timp, resurse si costuri?

Fara a fi pusa pe hartie, ideea este doar o notiune abstracta, inchisa in capul creatorului, ea nu este neaparat valoroasa decat prin prisma capacitatii de transpunere a acesteia intr-un proiect practic, avand la dispozitie tehnologia necesara conturarii proiectelor inovatoare.

Ajutorul de la Canon vine prin gama de solutii de format mare (large format printers) cum ar fi echipamentele Canon imagePROGRAF iPF670, iPF770 si iPF830, imprimante special concepute pentru volume mari de lucru, flexibile, rapide, usor de utilizat si capabile sa imprime pe formate de la A4 la B0, compatibile cu cele mai uzuale programe de proiectare dar si din pachetul office si care ofera posibilitatea imprimarii directe de pe diverse dispozitive a planurilor, graficelor si imaginilor, la o calitate superioara.

Mai mult, in perioada 1 octombrie - 15 decembrie Canon vine cu oferte si pachete speciale pentru imprimantele de format mare imagePROGRAF iPF670, imagePROGRAF iPF770 si imagePROGRAF iPF830 care pot fi vazute aici: www.canon.ro/lfppromo/

Fa si tu trecerea de la inspiratie la inovatie cu ajutorul celor de la Canon si pune lumea pe hartie asa cum o vrei!