In ianuarie 2016, 5.000 de comercianti afiliati din industria alimentara accepta plata cu cardurile Edenred, emise sub marca Ticket Restaurant®.

Card Ticket RestaurantFoto: Edenred

Cardurile de masa, alternativa electronica a tichetelor de masa, au aparut in premiera in Romania in toamna anului 2015, cand Edenred a emis primele tichete de masa pe card din tara sub marca Ticket Restaurant®, acelasi brand ca si tichetele de masa pe suport de hartie.

In ianuarie 2016, Edenred a depasit pragul de 5.000 de unitati afiliate care accepta cardurile Ticket Restaurant® la nivel national, acoperind toate judetele ca distributie.

Printre "numele mari" ale retail-ului alimentar intrate recent in reteaua de acceptare a cardurilor Ticket Restaurant® se numara hypermarketurile Carrefour, supermarketurile Carrefour Market si Supeco. Cele 141 de unitati ale lantului Carrefour au demarat acceptarea platilor cu cardurile Ticket Restaurant® in luna decembrie, inaintea sarbatorilor.

Marile retele de hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare si restaurante sunt deja afiliate, urmand sa se alature in curand alti comercianti. Se poate plati cu cardul Ticket Restaurant® la Auchan, Cora, Carrefour, Billa, Profi, Mega Image, Shop & Go, Penny Market, Penny XXL, Selgros Cash & Carry, Real, CrisTim, dar si in zeci de restaurante, pizzerii si fast food-uri, ca de exemplu: McDonald's, KFC, Pizza Hut, Salad Box, Oro Toro by Osho, Chopstix, Paul, Luca, Li-Wu, Presto Pizza, Dristor, Zao, Bucate pe roate, City Grill, La Mama, Domino's Pizza, Speed Pizza (aici se pot efectua inclusiv plati online), Calif, Lunch Box, TrickShot si multe altele.

Cardurile pot fi folosite doar in magazinele dotate cu POS si care au semnat un contract de afiliere cu Edenred pentru acceptarea la plata a tichetelor de masa pe card.

Peste 30,000 de angajati romani au facut deja tranzitia de la tichetele de masa clasice la cardurile Ticket Restaurant®, alaturandu-se celor 26 de milioane de utilizatori ai cardurilor emise de Edenred la nivel international.

Romania este a 19-a tara in care grupul Edenred emite tichete de masa electronice, din cele 42 de tari in care activeaza.

Cu un volum emis de peste 7 miliarde de euro anual, Edenred este cel mai mare emitent de tichete si carduri preplatite de beneficii extrasalariale atat in Romania, cat si la nivel international.

Mai multe detalii despre cardurile de masa de la Edenred, pe www.viitorultichetelor.ro.