Cand toata Romania cauta sa inteleaga daca Dumnezeu prefera catedralele sau lemnul si spatiile mici, noi cautam sa intelegem ce cadou isi doresc romanii sa primeasca de Paste. Si credem ca am reusit sa gasim cele mai elegante si mai inspirate cadouri corporate pentru companii. Poate de asta Gourmet Gift este brandul numarul unu online atunci cand vine vorba despre cosuri cadou.

Gourmet GiftFoto: Gourmet Gift

De ce cosuri cadou?

A oferi cadouri de Paste si de Craciun nu este numai o obligatie de business a unei companii. Este si un mod de a spune ca ne respectam angajatii si ne iubim partenerii de afaceri. Iar cand vine vorba despre alegerea unui cadou, optiunile sunt dificile.

Ii va placea? Oare pare ieftin sau va fi prea opulent? Ne vom incadra cu bugetul de anul acesta? Sa alegem tichete cadou sau sa mergem pe cosuri cadou? Acestea sunt cateva dintre intrebarile care apar atunci cand decideti sa oferiti cadouri in numele companiei pe care o conduceti. Exista un curent prin care unele companii refuza sa-si asume responsabilitatea alegerii unor cadouri de afaceri si arunca optiunea in seama celui care primeste un banal tichet cadou. Dar oare un plic cu un voucher de cumparaturi transmite un mesaj celui care il primeste? Sau spune o poveste? Noi la Gourmet Gift consideram ca un cadou de Paste ar trebui sa transmita mesajul "A fost o onoare sa va avem partener si speram sa colaboram in continuare" sau poate mesajul "Ne place ca esti colegul nostru. Facem o gasca frumoasa impreuna!". Tocmai de aceea cadourile Gourmet Gift sunt facute sa spuna povesti si sa transmita mesaje, nu doar sa marcheze evenimentul. Acestea sunt cosurile noastre cadou!

De ce Gourmet Gift?

Perfect ambalate, alese de sute de companii nationale si multinationale, cosurile cadou de la Gourmet Gift reprezinta alegerea perfecta daca doriti sa impresionati atunci cand felicitati pe cineva de Paste. Pentru ca noi n-am intrat intr-o batalie a preturilor pe piata cosurilor cadou, ci intr-o lupta a calitatii! Pentru ca in cei sase ani de experienta am devenit reper atunci cand vine vorba despre cosuri cadou. Pentru ca de trei ani suntem brandul online numarul unu in Romania pentru cadourile de Paste si de Craciun. Pentru ca cele mai mari companii din Romania au mizat pe noi si apoi ne-au multumit deoarece le-am livrat cele mai frumoase cadouri. Pentru ca mergem anual la cele mai mari targuri din lume si suntem la curent cu ultimele tendinte in ceea ce priveste cosurile cadou. Pentru ca folosim in Romania branduri celebre, ambalaje exceptionale dar in egala masura construim si cosuri traditionale romanesti. Poti alege cosurile noastre cadou si pentru ca regismul fiscal al acestora este unul prietenos iar toate cheltuielile dumneavoastra sunt deductibile la calculul impozitului pe profit.

Si nu in ultimul rand alegeti cu incredere Gourmet Gift pentru ca suntem o echipa de milioane, formata din tineri care au lucrat ani buni in multinationale si care stiu perfect cum trebuie sa arate un cadou corporate si ce trebuie sa transmita acesta. Restul povestii il gasiti pe www.gourmetgift.ro