Noul serviciu Track&Trace ofera localizarea in timp real a corespondentei, de la preluarea ei de catre postas si pana la momentul livrarii acesteia la cutia postala a destinatarului. PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor privat de servicii postale din Romania, este primul operator cu acoperire nationala care introduce acest tip de serviciu, care asigura trasabilitatea serviciilor postale.

Prin intermediul Track&Trace, clientii au acces gratuit si in timp real la situatia distributiilor din teren. Fiecare postas are asupra sa un terminal mobil prevazut cu un scanner si localizabil prin GPS. Postasul scaneaza borderoul de distributie primit impreuna cu plicurile si i se genereaza automat comenzile de lucru pentru ziua in curs, cu toate adresele la care trebuie sa livreze corespondenta. Pe parcursul zilei, postasul scaneaza fiecare plic distribuit, cu cod de bare unic, moment in care aplicatia inregistreaza data si ora exacta a livrarii, identitatea unica a trimiterii si coordonatele GPS, care vor trebui sa corespunda cu adresa de destinatie. Astfel se pot genera raportari in timp real, la nivel de zi, si se observa in mod clar parcursul postasului si livrarile efectuate.

”Track&Trace consolideaza si mai mult unul dintre atributele cheie ale PostMaster: garantia calitatii serviciilor oferite, prin asigurarea integrala a trasabilitatii pe tot parcursul plicului. Clientii din orice domeniu vor putea accesa situatii in timp real ale livrarii corespondentei si vor beneficia de un instrument eficient de raportare si evaluare. Stim ca pentru unele categorii de corespondenta este foarte importanta certificarea livrarii si a distributiei in timpul stabilit, iar Track&Trace va securiza orice angajament necesar in acest sens”, a declarat Florin Bogasieru, Director de Vanzari PostMaster.

Noul serviciu completeaza gama de avantaje ale oricarui client PostMaster: consultanta si optimizare resurse, livrare, control si evaluare.

Compania PostMaster (www.post-master.ro) este activa in distributia de coresponenta adresata (documente) si neadresata (materiale publicitare). De asemenea, PostMaster furnizeaza servicii de management al bazelor de date, geomarketing si sampling.