Print
YM
E-mail
Mai mare|Mai mic

Kuweitul vrea sa importe din Romania vegetale si lactate corespunzatoare cerintelor consumatorilor

de I.B.     HotNews.ro
Vineri, 26 august 2016, 6:56 Economie | Consumator

Romania doreste sa exporte ovine in Kuweit, iar acest stat arab este interesat sa importe de la parteneri romani produse agroalimentare care sa corespunda cerintelor consumatorilor, respectiv produse vegetale si lactate, cele doua parti dorind sa coopereze si in cresterea bovinelor si acvacultura, potrivit Mediafax.

O delegatie din Kuwait, condusa de ministrul Lucrarilor Publice, Agriculturii si Relatiilor cu Parlamentul, Dr. Ali Saleh Al Omair, se afla in vizita oficiala in Romania, pana pe 27 august, pentru a prospecta si a se informa asupra sectorului agricol, dar si pentru a gasi oportunitati de investitii.

"Din discutiile si intalnirile anterioare a reiesit interesul firmelor din Kuweit pentru mediul de afaceri din Romania in contextul relatiilor existente intre cele doua tari si in vederea dezvoltarii relatiilor comerciale cu produse agroalimentare, in special pentru cresterea exporturilor de produse romanesti catre Kuwait.(...) Exista interes din partea mediului privat din Romania de a exporta ovine in statele arabe, inclusiv in Kuwait. Partea kuwaitiana este interesata de identificarea unor modalitati de colaborare in sensul de a achizitiona produse agroalimentare care sa corespunda cerintelor consumatorilor si de a constitui impreuna cu parteneri din Romania companii mixte. Domeniile de interes sunt productia vegetala, cea lactata, cresterea bovinelor si acvacultura", se spune intr-un comunicat al MADR.

Totodata, MADR anunta ca delegatiei kuweitiene i s-a propus vizitarea unor unitati de productie-procesare lactate, procesare legume-fructe, ferme de crestere sturioni si de crestere bovine, unitati care sunt situate in judetele Constanta, Braila, Buzau, Botosani si Suceava.


[P] Camera Consultantilor Fiscali organizeaza examen de atribuire a calitatii de consultant fiscal sau de consultant fiscal asistent in Bucuresti, in data de 4 noiembrie 2017

Camera Consultantilor Fiscali este organizatia profesionala de utilitate publica care coordoneaza activitatea de consultanta fiscala din Romania si are in evidenta peste 5.500 de membri la nivel national. Inscrierile la examen se fac in perioada 2 octombrie 2017 - 20 octombrie 2017 pe site-ul http://www.ccfiscali.ro/.

1050 vizualizari

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri