Pentru ca romanii sunt gurmanzi si apreciaza preparatele de calitate, fie ca sunt romanesti, chinezesti sau grecesti, Foodpanda a adus impreuna cele mai bune restaurante din tara, la un adevarat "festival" al gustului.

foodpanda te invita la festivalFoto: foodpanda.ro

Timp de doua saptamani, intre 16 si 30 septembrie, peste 20 de restaurante din Bucuresti, Timisoara si Cluj-Napoca listate pe foodpanda, cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din tara, vor avea meniuri cu pana la 40% mai ieftine.

Platforma si-a ales cu grija "oaspetii" festivalului. Astfel, clientii foodpanda vor avea de ales din oferta celor mai cunoscute bucatarii romanesti si internationale.

Iubitorii preparatelor 100% romanesti au acces la cel mai bun gust al bucatariei traditionale, cei care au inca nostagia vacantei din Grecia isi pot comanda de pe foodpanda cel mai apetisant gyros sau souvlaki. Inclusiv cei mai pretentiosi cunoscatori ai bucatariei fine dining au ce alege la festivalul Foodpanda.

Bucurestenii vor putea comanda, intre 16 si 30 septembrie, de la peste 10 de restaurante cu specific romanesc, italian, grecesc, sau vegan, printre care Spartan Mega Mall, Gyros Dionysos, Food Pizza, Gusto Dominium, Le Boutique Food, Del'Arte, Maggiore Pizza, Le Chef Calcan sau Delicious Food.

Timisorenii sunt si ei invitati sa profite de promotiile restaurantelor preferate, printre care Chopstix, Spartan sau Transylvania Burger, in timp ce clujenii pot comanda rapid si simplu, acasa sau la birou de la restaurante de top, printre care La Tina Bistro, DeVille sau Giuseppe.

Nu ratati festivalul foodpanda! Puteti comanda meniuri delicioase, la cele mai bune preturi, in cel mai simplu mod cu putinta. Plaseaza acum comanda ta pe desktop, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasesti gratuit in App Store, Google Play si Windows Store.

foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.