Intre 11-13 octombrie 2016, la Hotelul Athenee Palace Hilton, are loc Advanced Valuation Programme, un seminar inovator marca scolii internationale de business INSEAD. Sustinut de catre Kevin Kaiser, Profesor de Practici manageriale la INSEAD, programul este dedicat profesionistilor in pozitii de middle si top management interesati de procesele care creeaza sau distrug valoarea in organizatii.

Profesor Kevin KaiserFoto: Positive Communication

Advanced Valuation Programme va debuta pe 11 octombrie la Bucuresti si in cele 3 zile va aborda subiecte precum: crearea valorii, "blue-line" management, concepte de evaluare si costul de oportunitate al capitalului, analiza istorica si prognozarea fluxului de numerar, ajustarea valorii pe pietele emergente, fuziuni si achizitii corporate. Evenimentul este organizat de catre Asociatia Absolventilor INSEAD din Romania si este adresat tuturor executivilor cu experienta in M&A, finante si management general care isi doresc sa contribuie cu mai mare eficienta la activitatea companiilor lor.

Prof. Kevin Kaiser are o experienta de 24 de ani in cadrul scolii de business INSEAD. El s-a alaturat institutiei in 1992, unde este in prezent Profesor de Practici manageriale si Director al Programului "Tranzitia la Managementul General". Kevin Kaiser este si director al Fondului "ABN Amro Management for Value Research Fund" in cadrul Universitatii si este activ in desfasurarea si schimbul de cercetare si de perspectiva in modul in care managerii se orienteaza si isi ghideaza organizatiile cu scopul de a crea valoare si succes pe termen lung. Proiectele de cercetare initiate de Kevin Kaiser au fost publicate in jurnale academice si practice, precum si in cartile sale: The Blue Line Imperative, co-autor cu David Young, si Becoming a Top Manager, co-autor cu Michael Pich si I.J. Schecter.

Kaiser preda in cadrul programelor executive si de MBA ale scolii de business INSEAD si a castigat de opt ori premiul MBA pentru Cel mai bun profesor de cursuri optionale. In 2013, acesta a fost unul dintre cei 4 finalisti ai premiului Business Professor of the Year al Economist Intelligence Unit.

Cursul sustinut la Bucuresti urmareste indeaproape curriculumul international si respecta standardele de calitate ale cursurilor MBA din cadrul INSEAD, organizatie care detine cel mai bun program MBA din lume conform Financial Times, cel mai bun program dual de Executive MBA, dar si cel mai bun program de Executive MBA care are loc in cadrul unei singure universitati (GEMBA). Participantii la acest curs sunt atent selectionati, luandu-se in considerare istoricul educational, pregatirea profesionala si experienta manageriala.

"Advanced Valuation Programme reprezinta o oportunitate de a intra in contact cu cele mai noi tendinte in domeniu la nivel global, a discuta si a genera idei economice cu un impact real asupra mediului de afaceri international sau local alaturi de unul dintre cei mai apreciati profesori de finante din lume. Un program de acest gen al universitatii INSEAD reprezinta biletul de acces catre o comunitate de leadership puternica, cu o gandire strategica si cu dorinta de dezvoltare. Acest mediu centrat pe acumularea de cunostinte practice si inter-relationarea cu persoane care activeaza in varii industrii la nivel global, te formeaza ca lider si te ajuta sa devii un manager sau antreprenor mai bun", a declarat Cristian Ionescu, presedinte al Asociatiei INSEAD Alumni Association Romania si Country Manager al Expense Reduction Analysts (ERA).

Cursurile se vor desfasura in limba engleza, timp de 8 ore pe zi, intre 11 si 13 octombrie 2016. Pana pe 30 septembrie 2016, programul are un pret promotional de 2.000 de EUR, urmand ca dupa aceasta data acesta sa ajunga la 2.300 de EUR. Pretul include mesele zilnice si evenimentul de absolvire. Mai multe detalii despre agenda zilnica a programului se regasesc pe pagina web a evenimentului: https://blogs.insead.edu/romania-iaa/calendar_event/advanced-valuation-program/

Despre Asociatia INSEAD Alumni Association Romania

INSEAD Alumni Association Romania a fost infiintata in anul 2008 de catre un grup de absolventi romani ai universitati si reuneste aproximativ 75 de alumni.

Scopul asociatiei este a de reprezenta o platforma pentru dezvoltarea continua a relatiilor dintre absolventii INSEAD si mediul de afaceri local si international.

Despre INSEAD - The Business School of the World

INSEAD este una dintre cele mai bune si cele mai mari scoli de afaceri din lume. Universitatea aduce la un loc oameni, culturi si idei care schimba vieti si transforma organizatii la nivel international. Perspectiva globala si diversitatea culturala a programelor sale se reflecta in fiecare aspect al proiectelor de cercetare si al nivelului profesoral.

Avand campusuri in Europa (Franta) si Asia (Singapore si EAU), programul educational de business si de cercetare al INSEAD se intinde pe trei continente. Cei 148 de profesori de renume ai universitatii, din 40 de tari, inspira peste 1.300 de participanti anual in cadrul cursurilor de MBA, Executive MBA, programelor specializate de masterat (Master in Finante, Master Executiv in Consultanta si Coaching pentru Schimbare) si programelor de doctorat. Mai mult, peste 9.500 de executivi participa in fiecare an la programele de Executive Education ale INSEAD.

Pe langa programele educationale oferite de INSEAD in cele trei campusuri internationale, universitatea are parteneriate academice cu: Wharton School - University of Pennsylvania (Philadelphia si San Francisco), Kellogg School of Management -Northwestern University langa Chicago, the Johns Hopkins University/SAIS in Washington DC; Teachers College - Columbia University in New York si MIT Sloan School of Management in Cambridge, Massachusetts. In Asia, INSEAD se afla in parteneriat cu School of Economics and Management - Tsinghua University in Beijing si China Europe International Business School (CEIBS) in Shanghai. INSEAD este un membru fondator al Sorbonne University, program multidisciplinar creat in 2012 si colaboreaza cu Fundacao Dom Cabral in Brazil.