Toamna nu-i ca vara, dar, cu siguranta, este mai bogata! De ce? Pentru ca toamna se numara OFERTELE foodpanda! Astfel, acum poti comanda convenabil cele mai gustoase preparate de sezon, care te incalzesc si te mentin in forma!

foodpandaFoto: Total PR

Toamna s-a instalat rapid si, odata cu ea, noile proiecte si task-uri care au trasformat vara in amintire. foodpanda stie cat de dificila este concentrarea atunci cand iti este foame si, de aceea, a lansat campania de toamna cu oferte si reduceri de pana la 40% la cele mai populare restaurante din oras!

Preparatele de sezon, cu fructe si legume din belsug, sunt nu doar rasfat, ci, in primul rand, sanatate curata. Pentru ca schimbarile bruste de temperatura sunt resimtite instant de metabolism, foodpanda, cea mai mare platforma de comenzi de mancare din Romania, a alcatuit o lista utila cu mancaruri gustoase, pline de vitamine si proteine sanatoase, care va intaresc sistemul imunitar si va energizeaza.

Nimic nu se compara toamna cu gustul autentic romanesc. Asa ca recomandarile foodpanda abunda in bucate romanesti, pe care cu totii le-am gustat prima data in copilarie, gatite de mamele sau bunicile noastre. Totusi, avantajul pe care foodpanda ni-l ofera este acela ca pe platforma putem gasi tot atatea alternative savuroase pe care bucatariile lumii ni le ofera.

1. Ciorba romaneasca de vacuta ori perisoare

Ciorbita este felul de mancare ideal pentru vremea de afara. Pe langa gustul bogat, o ciorba preparata ca la mama acasa este cel mai bun "medicament" preventiv pentru racelile specifice schimbarii bruste de temperatura.

2. Supele crema

Alternativele din bucatariile lumii pe care le putem regasi pe foodpanda sunt supele crema, toamna fiind, prin excelenta, sezonul cremelor de legume aburinde. Servite fierbinti, cu crutoane proaspat coapte, cu dovleac, ciuperci sau broccoli, supele crema sunt printre cele mai indragite preparate tomnatice.

3. Varza calita cu ciolan afumat

Iata un preparat delicios, pe gustul romanilor, pe care gospodinele il gatesc cu pricepere! Varza proaspata, plina de vitamine, calita cu savurosul ciolan afumat, va fi intotdeauna un preparat pe care niciun roman autentic nu-l va putea refuza. De asemenea, foodpanda are si numeroase alternative in bogata bucatarie asiatica, unde aromatele condimente orientale se impletesc delicios cu legumele proaspete.

4. Zacusca si salata de vinete

Preparate pe cat de gustoase, pe atat de bogate in vitaminele atat de importante cand se lasa frigul. Ingredientele principale sunt legumele de sezon, precum vinetele, ardeii, ceapa si morcovii, gatite molcom, la foc mic, pana isi lasa in farfurie toate aromele si culorile. In bucatariile lumii, alternativa acestor preparate romanesti o regasim in diverse preparate libaneze precum hummusul, tabouleh-ul sau babaganoush-ul.

5. Placinta cu dovleac si mere sau papanasii si clatitele cu dulceata proaspata!

Probabil cele mai indragite deserturi de toamna ale romanilor, gatite cu mestegug si ingrediente proaspete. Cu mere sau cu dovleac, cu aluat proaspat sau din foietaj, placintele sunt numai bune pentru o seara linistita. De asemenea, papanasii sau clatitele cu dulceata reprezinta un desert la fel de gustos, mai ales in aceasta perioada, cand dulceturile sunt proaspat puse in borcane. Pentru cei indragostiti exclusiv de preparatele bucatariei internationale exista alternative de deserturi precum baclavaua siropoasa sau delicioasele donuts trase in ciocolata, ce pot fi, si ele, regasite pe foodpanda.

Daca v-am facut pofta de toamna, va invitam pe foodpanda.ro, unde gasiti cu doar un click preparatele de sezon cele mai gustoase. Si mai mult, puteti profita de festivalul Toamnei de pe foodpanda pentru a comanda meniuri de sezon cu pana la 40% reduse!

Comandati acum de pe desktop, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasiti gratuit in App Store, Google Play si Windows Store.

foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.