In intelepciunea populara se spune ca "toamna se numara bobocii". Adaptata la secolul vitezei, aceasta zicala arata ca toamna se numara proiectele, care vin pe banda rulanta si trebuie finalizate cu brio in cel mai scurt timp. Iar intr-o perioada plina de task-uri solicitante la birou, masa de pranz reprezinta singura perioada in care va puteti incarca cu energia necesara pentru a le duce la bun sfarsit. Cum, de multe ori, programul nu va permite sa gatiti acasa preparatele culinare preferate, foodpanda.ro, cea mai mare platforma de comenzi de mancare din Romania, va intampina cu cea mai variata gama de mancaruri gustoase, pline de vitamine si proteine sanatoase, care va dau energie pentru intreaga zi.

foodpanda.roFoto: Total PR

Daca inca nu stiti ce sa comandati pentru masa de pranz, foodpanda a pregatit o serie de recomandari cu mancaruri savoroase din toate bucatariile lumii, ca sa puteti alege preparatele care va sunt pe plac. In aceasta perioada puteti profita si de festivalul Toamnei de pe foodpanda, care aduce meniuri de sezon cu pana la 40% reduse!

In plus, daca sunteti din Timisoara, fiecare comanda pe foodpanda va aduce o sansa in plus pentru castigarea unui iPhone.

1. Meniu grecesc pentru un festin romanesc

Souvlaki sau gyros reprezinta o optiune ideala pentru pranz, daca ravniti la un ospat pe cinste cu preparatele traditionale grecesti cu care v-ati delectat in concediu pe plajele insorite din insulele elene. Acestea sunt facute cu carne rotisata de pui, vitel sau purcel, care se imbina armonios cu legume proaspete, castraveti murati si sosuri, toate impaturite cu grija in traditionala pita greceasca.

2. Pizza, pasta e basta!

Pizza si pastele sunt mancaruri satioase, cu ingrediente proaspete cat mai variate, care fac din orice masa o adevarata sarbatoare. Si, pentru ca pranzul la birou este, intotdeauna, mult mai delicios atunci cand il savurati alaturi de colegi, va puteti bucura de aceste preparate impreuna cu ei.

3. Sea fish for a selfish!

Pestele si fructele de mare sunt bogate in Omega 3, un acid gras renumit pentru beneficiile asupra inimii. Ca sa va imbunatatiti starea de sanatate, este indicat sa consumati saptamanal preparate culinare pe baza de peste si fructe de mare.

4. Pachetele de primavara, pentru zilele reci de toamna

Bucataria chinezeasca este extrem de variata si plina de preparate bogate in nutrienti esentiali, care va vor da energia necesara sa terminati tot ce v-ati propus. Iar in zilele frigurose de toamna, o mancare aburinda, acompaniata de pachetele de primavara, reprezinta solutia perfecta pentru un pranz la birou.

5. Mancare delicioasa ca la mama acasa

Cei care sunt de parere ca niciun preparat international nu se compara cu mancarea romaneasca, pot opta pentru un pranz hranitor, care sa cuprinda fie o ciorba taraneasca, fie o tocanita cu legume de sezon sau ciulama de pui cu ciuperci, acompaniata de mamaliga aburinda.

Daca v-am facut pofta de un pranz delicios la birou, va invitam sa alegeti de pe foodpanda.ro, cu doar un click, cele mai gustoase preparate culinare. Comandati acum de pe desktop, accesand www.foodpanda.ro, sau de pe aplicatia mobila pe care o gasiti gratuit in App Store, Google Play si Windows Store.

foodpanda.ro este cea mai mare platforma online de comenzi de mancare din Romania, colaborand, in prezent, cu peste 500 de restaurante din Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Iasi, Brasov, Constanta, Arad, Ploiesti, Oradea, Galati, Craiova, Sibiu si Buzau.z