"Campioni in business", un eveniment organizat anual de Enterprise Investors, BCR, PwC Romania si Triple Helix, va premia cele mai performante companii din regiunea Muntenia, in cadrul Galei care va avea loc miercuri, 23 noiembrie 2016, la Bucuresti.

HotNews.roFoto: Hotnews

Gala Campioni in Business este evenimentul final al editiei din acest an, dupa conferintele regionale de la Cluj-Napoca din 2 noiembrie, si de la Iasi, 9 noiembrie.

Ca in fiecare an, Gala Campioni in Business este un prilej de reflectie asupra mediului de business din tara noastra, de recunoastere a performantelor deosebite ale antreprenorilor romani si de premiere a celor mai dinamice companii din Muntenia. In cadrul Galei va fi acordat si titlul de Antreprenorul Anului 2016 unui antreprenor curajos, vizionar si cu performante deosebite.

La editia din 2015, la Gala Campioni in Business au fost premiate unsprezece companii cu rezultate de business exceptionale din regiunea Muntenia si i-a fost acordat titlul de Antreprenorul Anului 2015 lui Raul Ciurtin, presedinte si actionar Albalact.

In categoria companiilor cu cifra de afaceri mai mare de 15 milioane de euro, in 2015 au fost premiate companiile: Nimet din Dambovita (producator de constructii metalice), Preturi pentru Tine din Bucuresti (retail de moda) si General Leasing din Bucuresti (distributie utilaje agricole).

In categoria companiilor cu cifra de afaceri intre 3 si 15 milioane de euro au fost acordate premii pentru: Shipyard ATG din Giurgiu (constructia de nave si structuri plutitoare), Forja Rotec din Buzau (metalurgie) si Linex Wolf din Dolj (productie echipamente electrice).

In 2015, premiul special pentru viziune i-a fost acordat lui Stefan Manea, actionar al companiei Hofigal Export Import din Bucuresti, producator de produse farmaceutice naturale.

Premiile pentru continuitate, acordate in anul 2015 companiilor din regiunea Muntenia care au inregistrat performante deosebite in afaceri au fost adjudecate de firma de curierat FAN Courier din Bucuresti, Softrans din Dolj, cu afaceri in transporturi feroviare de marfa si pasageri si ADREM Industries din Bucuresti, cu afaceri in fabricarea de utilaje pentru metalurgie.

Despre proiect

Aflat la cea de-a sasea editie, "Campioni in Business" isi propune sa evidentieze in fiecare regiune companiile cele mai performante, cu cele mai mari si mai spectaculoase cresteri ale cifrei de afaceri si ale numarului de angajati, conduse de oameni de afaceri indrazneti si vizionari.

"Campioni in Business" este un program dedicat antreprenoriatului, care descopera, promoveaza si premiaza cei mai de succes antreprenori romani, adevarate modele pentru mediul de afaceri autohton si pentru societate.

Pentru mai multe detalii despre program, puteti accesa website-ul http://www.campioniinbusiness.ro/ si pagina de Facebook