Peste 100 de kilograme de carne de pui expirata de aproape doua saptamani, dar si biscuti expirati de anul trecut si 500 de kilograme de faina care expirase au gasit reprezentantii Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor in urma unui control facut, miercuri dupa-amiaza, la firma care asigura mancarea pentru trei unitati medicale din Constanta, printre care Spitalul Judetean si Spitalul de Boli Infectioase, transmite News.ro.

Seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Constanta, Horia Constantinescu, a declarat ca reprezentantii institutiei au facut, miercuri dupa-amiaza, un control la societatea Arimex Comexim 2000, care asigura servicii de catering pentru mai multe unitati spitalicesti.

Astfel, comisarii CJPC au descoperit 500 de kilograme de faina expirata din luna mai, 106 kilograme de gujoane de pui, expirate din 18 august, biscuiti expirati de anul trecut, dar si zeci de kilograme de legume congelate si fara date de identificate.

Totodata, echipele de control au mai gasit gem facut in bucataria proprie, fara reteta, continut sau conditii de pastrare.

Societatea Arimex Comexim 2000 asigura hrana pentru pacientii din Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Spitalul Clinic de Boli Infectioase Constanta si Spitalul CFR Constanta.

La ora transmiterii acestei stiri, controlul comisarilor CJPC este in desfasurare.