Scrisorile catre Mos Craciun au fost deja scrise si sunt pe drum spre “Polul Nord”. Fiecare copil a trecut pe lista toate jucariile pe care si le doreste, dar cum faci tu ca adult sa impaci atat dorinta copilului de a primi jucarii, cat si necesitatea de a-i oferi lucruri care sa-l ajute sa se dezvolte?

Cadou idealFoto: freepik.com

Noi iti oferim mai jos cateva variante de produse care, cu siguranta, o sa aduca multumiri sincere Mosului, si le vor oferi copiilor si sansa de a invata lucruri noi.

1. Cadouri pentru copiii sub 3 ani

Desi specialistii recomanda ca pana la aceasta varsta sa nu le oferim copiilor prea multe jucarii pentru a le da posibilitatea sa descopere cat mai mult mediul inconjurator, totusi, de Craciun, puteti marca venirea Mosului printr-un cadou special.

Pentru a imbina utilul cu placutul, puteti alege un Antemergator. Noua ne-au placut cele de la Cutia Jucariilor care le ofera in plus copiilor o serie de activitati: plimbarea obiectelor pe sine, forme de potrivit, roti de invartit, o tabla pentru desenat. In plus, spatiul din interior poate fi folosit ca spatiu de depozitare pentru alte jucarii. http://bit.ly/2CXZUBU

Marele avantaj este ca, si daca copilul nu va folosi antemergatorul pentru scopul lui initial, tot va veti alege cu o cutie cu activitati de care cel mic se va bucura cu siguranta.

2. Cadouri pentru prescolari

De la varsta de 3 ani, copilul incepe sa fie mai atent si mai cooperant. Totodata, pentru cei mai multi copii, aceasta este varsta la care incep sa mearga la gradinita si sa se integreze in colectiv.

Si cum la gradinita vor incepe sa acumuleze cunostinte noi, va recomandam sa le oferiti jucarii care sa-i sprijine sa invete intr-un mod placut.

Puteti alege un calendar magnetic cu ajutorul caruia copilul invata atat data si ora, cat si succesiunea anotimpurilor. http://bit.ly/2AUZU42

Sau le puteti asigura un spatiu doar pentru ei si pentru micii lor prieteni. Casuta pentru copii Dohany Verde este o alegere perfecta: http://bit.ly/2kixwT5

3. Cadouri pentru 7-14 ani

Desi in aceasta perioada va vor cere toate jucariile care sunt in trend si despre care vorbesc la scoala cu prietenii lor, recomandarea noastra este ca, pe langa Else si roboti, sa le oferiti si articole care sa le dezvolte apetitul pentru sport si miscare.

Puteti opta pentru o bicicleta BTWIN, cu 5 viteze. Trecerea de la o viteza la alta se face foarte usor, cu ajutorul unei manete rotative, copilul nefiind nevoit sa ia mana de pe ghidon.

http://bit.ly/2BJpmgo

Sau, pentru ca tot este sezonul, le puteti lasa sub brad o pereche de patine de gheata. Astfel, aveti programul asigurat in serile si weekendurile de iarna si puteti petrece impreuna cu copilul timp de calitate si distractiv. La Decathlon, gasiti o oferta variata de produse, in functie de buget. Noi vi le recomandam pe cele reglabile, cu sosete detasabile. http://bit.ly/2jcjH7T

4. Cadouri pentru adolescenti

Majoritatea adolescentilor sunt temperamentali si greu de multumit. Totusi, daca le oferiti o consola de gaming, sansele de a-i vedea nemultumiti sunt foarte mici.

PlayStation 4 Pro (PS4 Pro) este o consola proiectata sa ofere experiente unice prin imbunatatirea puterii de procesare si suport pentru imaginile la rezolutie 4K. Utilzatorii care dispun de televizoare 4k se vor bucura de toate jocurile PS4 la o calitate foarte buna. In plus, vine si cu 1 TB, spatiu de stocare, care permite instalarea mai multor jocuri si descarcarea de mai multe demo-uri sau clipuri video. http://bit.ly/2CYXxyH

Sau, daca vreti sa le dezvoltati apetitul pentru lectura, puteti opta pentru un eReader. eBook Reader Kindle PaperWhite de 6 inch vine cu o memorie de 4 mb, Wi-Fi iar bateria dureaza pana la 6 saptamani, la o utilizare de 30 de minute pe zi. Ecranul PaperWhite ofera cu 62% mai multi pixeli, redand in mod exceptional texte si imagini clare, definite. http://bit.ly/2CCwrfz

5. Cadouri pentru intreaga familie

Daca va doriti sa va petreceti cat mai mult timp impreuna cu copiii, ii puteti provoca si ii puteti tine “prinsi” cu ajutorul boardgame-urilor.

Oferta este variata, puteti alege intre jocuri in functie de varsta copilului si ariile in care vreti sa le dezvolatati cunostintele: puteti merge pe jocuri de calatorii, jocuri financiare sau jocuri care sa le dezvolte vocabularul si imaginatia. http://bit.ly/2oC2Bpr

Chiar si “batranul” rummy poate fi o optiune buna pentru serile de iarna petrecute in familie. http://bit.ly/2Buvln1

In loc de incheiere:

Pana la urma decizia de achizitionare a unui produs trebuie sa fie una personala, axata pe nevoile si capacitatile fiecaruia. Cifrele privind pretul si detaliile tehnice ale produselor sunt luate de pe site-urile comerciantilor in momentul scrierii acestui articol. Anumite elemente tehnice, pretul sau disponibilitatea produselor, pot fi schimbate in timp. Incercati sa cautati produsele si pe alte site-uri, folosind motoarele de cautare si agregatoarele de preturi pentru a gasi oferta cea mai buna sau produsele pe care le doriti. Link-urile produselor de mai sus nu sunt de tip profitshare si nici nu reprezinta reclama platita de catre comerciantii in cauza.

Citeste si: