​Cumparaturile pentru cadourile de Craciun au intrat in linie dreapta. Daca deja stii ce sa cumperi pentru cei dragi, atunci te numeri printre cei norocosi. De multe ori, insa, lista de cadouri iti poate da mari batai de cap: trebuie sa afli ce isi doresc apropiatii, dar in acelasi timp sa te si incadrezi intr-un anume buget, sa identifici comerciantii care vand produsele respective, sa te lupti cu aglomeratia etc. Si, pentru ca vorbim despre experiente si emotii, va propunem o lista de cadouri care pot sa va ajute sa scapati de o parte dintre problemele enumerate mai sus.

Cadouri CraciunFoto: freepik.com

1. Google Chromecast

Chromecast este solutia optima pentru televizoarele care nu sunt in categoria smart TV. Practic, cu ajutorul unui astfel de dispozitiv relativ ieftin, scutesti o investitie serioasa intr-un televizor nou, dar prin care te poti bucura de beneficiile unui smart TV. Chromecast este un dispozitiv de streaming media care se conecteaza foarte usor la portul HDMI al televizorului si cu ajutorul lui poti viziona emisiunile TV preferate, filme, muzica, proiecta ecranul telefonului si multe altele. Exista varianta cu functie Full HD sau varianta cu flux de pana la 4k Ultra HD: http://bit.ly/2BSROfV.

Pentru cei care vor sa faca un cadou complet, pot opta pentru pachetul propus de Flanco, cu televizor de 127 cm si Chromecast 2.0 la un pret atragator: http://bit.ly/2kT6q4m.

2. Telefon mobil

Un telefon mobil este un cadou cu care nu poti da gres niciodata. Exista sute de modele de telefoane care pot multumi orice preferinte si gusturi. In zona de produse premium, in momentul de fata ramane lupta eterna dintre Apple si Samsung, cei doi producatori propunand modele foarte interesante pentru utilizatorii de IOS sau Android.

Chiar daca Apple a lansat noile telefoane iPhone 8 si iPhone X, noua ni se pare ca in momentul de fata un best buy ramane iPhone 7. Poate fi gasit la Flanco in diverse culori si spatii de stocare: http://bit.ly/2z8kU5B.

Pentru utilizatorii de Android, propunem telefonul Samsung Galaxy S8, cu un ecran de tip AMOLED care va atrage toate privirile (http://bit.ly/2kV6wsz). Pentru cei care au un buget mai redus, recomandam Lenovo Moto Z Play, un telefon excelent pentru zona sa de pret, mai ales ca il puteti gasi la oferta la Flanco, la 1.700 de lei. (http://bit.ly/2CQPjrq).

3. Pachet de vacanta

Daca v-ati intrebat cum arata si alte orase europene in perioada sarbatorilor de iarna, iata ca o mini vacanta in perioada de Craciun in afara tarii poate fi o solutie ideala pentru a petrece o experienta de neuitat. In plus, puteti afla si despre traditiile locale de sarbatori.

Praga este un oras superb, incarcat de istorie, iar targurile de Craciun au traditie. O mini vacanta in perioada 22-27 decembrie va poate ajuta sa experimentati Craciunul asa cum poate nu l-ati mai trait: http://bit.ly/2z97k1H.

Targul de Craciun din Viena este un eveniment ce nu ar trebui ratat pentru cei care vor sa traiasca o experienta autentica. Pachetul propus este pentru perioada 22-26 decembrie si cuprinde transportul cu avionul dus-intors, taxe de aeroport platite, cazare la hotel de 4* si mic dejun inclus. Puteti achiztiona pachetul de vacanta de aici: http://bit.ly/2BrkmxT.

Daca vreti o experienta inedita si exotica, atunci Thailanda este destinatia ideala de vancata in perioada de iarna. Puteti gasi mai multe pachete de vacanta in perioada de final a anului, dar recomandarea noastra ar fi aceea de a apela la o agentie de turism pentru un pachet de vacanta personalizat sau, daca sunteti mai descurcareti, o vacanta de tip do it yourself este mai indicata daca doriti sa economisiti bani.

Noi va propunem un sejur de 8 nopti in Thailanda, intr-un pachet ce cuprinde biletul de avion dus-intors, taxele de aeroport pentru zboruri, 8 nopti de cazare la hotel de 4* in Phuket, micul dejun si asigurare de calatorie. Pachetul poate fi achizitionat de aici: http://bit.ly/2p8jRDd.

4. Aparat foto

Daca doresti sa ajuti pe cineva sa isi dezvolte pasiunile sau sa exploreze o zona creativa, un aparat foto ar fi cadoul ideal. Si aici asistam la o lupta intre doi producatori giganti: Canon si Nikon, iar alegerea unuia dintre cele doua branduri tine strict de gusturile personale. Aparatele dezvoltate de cei doi producatori sunt asemanatoare ca performante in zona de aparate middle. Noi va propunem DSLR-ul Nikon D5300, care vine si cu un obiectiv de 18-55mm (http://bit.ly/2z851MA) iar de la Canon, va propunem DSLR-ul EOS 750D, care vine insotit de un obiectiv de 18-55mm.

http://bit.ly/2BcArmT

5. Bicicleta si trotineta electrica

Din ce in ce mai multa lume opteaza pentru mijloace de deplasare alternative la cele clasice. Chiar daca e iarna, o bicicleta sau o trotineta electrica poate fi un cadou inspirat pentru zilele calduroase care vor urma. Mai ales ca in majoritatea oraselor mari aglomeratia rutiera este o problema foarte mare, soferii pierzand mult timp in trafic, iar mijloacele de transport in comun uneori sunt arhipline. Solutia pentru a evita aglomeratia si a te deplasa rapid dintr-un punct in altul poate fi o trotineta sau o bicicleta electrica. In plus, este chiar amuzant si relaxant sa te dai cu un vehicul electric pe doua roti prin oras.

Prima noastra propunere este trotineta electrica E-twow, care are o autonomie de 45 de km si poate atinge pana la 25 km/h. Aaa, sa reamintim si faptul ca incarcarea se face cam in 2 ore si avand o greutate relativ mica pentru un astfel de produs (11 kg) este o solutie viabila pentru deplasarea la birou si nu numai. Gasiti diverse oferte aici: http://bit.ly/2BcK9pi.

Pentru cei care sunt obisnuiti cu bicicletele, Evolio x-Bike Mini ar putea fi solutia ideala pentru o deplasare usoara prin traficul aglomerat sau o plimbare placuta prin parc. Bateria este dezvoltata de Samsung si are o autonomie de pana la 90 km in modul hibrid, iar puterea motorului fiind de 250 W iti va asigura o viteza de deplasare de pana la 25 km/h in modul hibrid si pana la 35 km/h in modul electric. In plus, vehicolul poate fi folosit si ca bicicleta clasica atunci cand doriti. Aici puteti gasi bicicleta Evolio: http://bit.ly/2BfwqhC.

Daca vreti sa atrageti toate privirile atunci trotineta electrica SB50 este propunerea perfecta. Arata ca o motocicleta tip chopper si motorul de 1.000 de W iti asigura o autonomie de pana la 60km. Mai mult, cei de la Smart Balance ofera gratuit un antifurt si o casca la achzitionarea unei trotinete electrice SB50 http://bit.ly/2BTyMGg.

In loc de incheiere:

Pana la urma decizia de achizitionare a unui produs trebuie sa fie una personala, axata pe nevoile si capacitatile fiecaruia. Cifrele privind pretul si detaliile tehnice ale produselor sunt luate de pe site-urile comerciantilor in momentul scrierii acestui articol. Anumite elemente tehnice, pretul sau disponibilitatea produselor, pot fi schimbate in timp. Incercati sa cautati produsele si pe alte site-uri, folosind motoarele de cautare si agregatoarele de preturi pentru a gasi oferta cea mai buna sau produsele pe care le doriti. Link-urile produselor de mai sus nu sunt de tip profitshare si nici nu reprezinta reclama platita de catre comerciantii in cauza.

Citeste si: