Brandul de apa minerala naturala AQUA Carpatica lanseaza pe piata produsul AQUA Carpatica Kids. Noua sticla are un design special creat pentru copii, cu un dop care curge doar atunci cand bei si le permite celor mici sa se hidrateze singuri.

Aqua Carpatica KidsFoto: aquacarpatica.com

Beneficiile apei minerale naturale AQUA Carpatica Kids

AQUA Carpatica minerala naturala plata este o apa oligominerala, cu un continut redus de minerale, recomandata in alimentatia zilnica a copiilor. Toate componentele sale sunt in echilibru perfect si este o apa recomandata de Societatea Romana de Pediatrie pentru consumul destinat copiilor, avand un continut redus de sodiu si cel mai mic nivel de nitrati dintre toate apele plate din Romania. De asemenea, AQUA Carpatica este o apa minerala naturala, neprocesata sau purificata in mod artificial, alcalina in mod natural si care poate fi folosita cu incredere pentru hidratarea optima a celor mici.

Avand in vedere calitatilor extraordinare ale apei oligominerale AQUA Carpatica imbuteliata din izvorul Bajenaru, cu o cantitate foarte scazuta de sodiu (0,75mg/l) si cel mai scazut numar de nitrati (0,80 mg/l), aceasta a fost recunoscuta pentru beneficiile sale pentru consumul destinat bebelusilor, iar crearea noilor sticlute AQUA Carpatica Kids a venit ca un pas natural si firesc.

Acest nou produs, cu un design special pentru copii, vine in completarea gamei AQUA Carpatica, prezenta pe piata inca de la finalul anului 2010 cu apa minerala plata (0.5l, 1l, 1.5l, 2l, 5l), apa minerala naturala, natural carbogazoasa (0.5l, 1.5l), carbogazoasa Forte (0.5l, 1.5l).

Noua sticla AQUA Carpatica Kids, potrivita pentru hidratarea celor mici

Daca pentru adulti apa este un element esential in functionarea corecta si sanatoasa a organismului, pentru copii, aceasta este cu atat mai importanta cu cat sunt in crestere si toate celulele au nevoie de multa apa pentru a asigura atat energia de care au nevoie, cat si dezvoltarea armonioasa.

In plus, hidratarea este responsabila si de buna functionare a creierului si perioada in care un copil se poate concentra eficient la scoala sau cand invata lucruri noi, de aceea, este important sa aiba mereu la indemana o sticluta cu apa

care sa ii aminteasca sa se hidrateze. Apa trebuie sa fie naturala si de foarte mare calitate.

AQUA Carpatica Kids a fost special creata pentru a veni in ajutorul parintilor care vor sa le ofere copiilor lor o alternativa sanatoasa de hidratare printr-o sticluta de 250 ml, intr-un ambalaj atragator cu personaje colorate si cu un dop special, curge doar atunci cand bei, si, astfel, cei mici se pot hidrata in siguranta, varsarea apei fiind evitata. Dopul special are o supapa de silicon ce determina curgerea controlata a lichidului si nu permite patrunderea de niciun fel a corpurilor straine in recipient, pastrand nealterata calitatea apei.

AQUA Carpatica Kids, editie speciala de sarbatori cu 4 sticlute cadou

Noile produse AQUA Carpatica Kids sunt disponibile in lanturile marilor magazine precum: Auchan, Kaufland, Carrefour, Cora, Profi, Penny, Real, Selgros, Mega Image, Metro si Supeco, iar editia speciala pentru sarbatorile de iarna, cu 20 de sticlute si 4 cadou, este disponibila in Auchan, Cora, Carrefour, Kaufland, Mega Image, Metro, Real si Selgros.

Despre companie

Carpathian Springs SA este o companie membra a VALVIS Holding din anul 2005. Compania are ca obiect de activitate imbutelierea si distributia apelor minerale naturale AQUA Carpatica si este pe piata din anul 2010.