CFR Calatori va lansa, incepand cu data de 14 decembrie, programul "Trenurile Zapezii 2008-2009", prin care tinerii sub 26 de ani si grupurile formate din minimum 10 persoane vor beneficia de reduceri. Programul de iarna "Trenurile Zapezii 2008-2009”, valabil pana la 28 februarie 2009.

Ofertele din cadrul acestui program sunt pentru trenurile care fac legatura intre Bucuresti si statiunile montane de pe Valea Prahovei: Sinaia, Busteni, Azuga, Predeal, Brasov si cele care fac legatura intre Iasi - Vatra Dornei si Cluj Napoca - Vatra Dornei. De asemenea, trenurile cu destinatia Brasov din Constanta, Craiova, Cluj Napoca si Suceava Nord sunt cuprinse in cadrul acestei oferte.

Tinerii sub 26 de ani care circula pe o ruta directa, de luni pana joi, la clasa a doua, si au ca punct de plecare sau destinatie o statie de pe ruta Breaza - Brasov vor beneficia de o reducere de 20% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Aceasta se acorda si tinerilor care au ca destinatie sau punct de plecare Vatra Dornei. Aceste reduceri se acorda si posesorilor de carduri ISIC, IYTC si EURO 26.

Pentru grupurile formate din cel putin zece persoane, la tren de orice rang, clasa a 2-a, pentru calatoriile dus-intors pe rute ce au ca destinatie o statie de pe sectia Breaza - Brasov sau Vatra Dornei, reducerea este de 25% din tariful de tren persoane si tariful suplimentului de tren. Aceasta se mareste cu 2% pentru fiecare opt persoane in plus, pana la grupuri formate din peste 50 persoane.

Totodata, CFR practica reduceri cuprinse intre 25% si 60% pentru toate categoriile de pasageri la calatoriile de week-end prin oferta Cartea VSD (vineri, sambata, duminica) si reduceri cuprinse intre 10% si 25% pentru calatoriile in grupuri mici (de 2-5 persoane) prin oferta Minigrup 2-5.

Valabilitatea biletului dus-intors este de 30 de zile de la efectuarea calatoriei de dus.

Calatorii care opteaza pentru oferta “Trenurile Zapezii” nu pot beneficia de alte reduceri acordate in baza unor acte normative.