Legea lui Murphy aplicata la cumparaturile de sfarsit de an ar suna astfel: “Daca astepti suficient de mult, produsul nu va mai fi pe stoc“. Cu corolarul “Daca esti precaut si il cumperi din timp, produsul va intra de sarbatori intr-o promotie intens mediatizata pentru a-ti aminti sistematic ca ai luat teapa“.

Azi in Mall, noir de monde. Destul de multi bulgari. si cand zic bulgari nu ma refer la romani cu bemeveurile inmatriculate la Ruse, ci la cupluri si familii vorbind bulgareste si deplasandu-se haotic din magazin in magazin. Probabil ca Bucurestiul este pentru ei ceea ce Viena este pentru romanii mai instariti: loc de pelerinaj pentru shopping de sarbatori. Pe vremuri orasul lui Bucur era “micul Paris”. Acum cel mai potrivit renume ar fi de “Viena bulgarilor”.

Televizoarele full HD sunt in mare voga in magazinele de profil, HD Ready-ul s-a demodat deja. Un vanzator mi-a spus foarte categoric ca diferenta de pret “merita”. Cu toate ca singurele surse video full HD sunt unele jocuri de consola (XBOX 360 si PS3) si playerele Blu-ray (incluzand Playstation). Desi raionul de discuri Blu-ray este cel mai mic din magazin si contine maxim 3-4 filme vechi fiecare la pretul unui rinichi mai mic.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Adrian Spinei