Aproximativ 120 de proprietati au fost achizitionate cu banii cash in perioada 29-31 mai, in cadrul Targului imobiliar Project Expo, desfasurat la Palatul Copiilor din Capitala, a declarat, pentru NewsIn, managing partner Project Events, Sorin Sararu. Interesul cumparatorilor a fost mult mai mare la aceasta editie, fata de anterioara, care a avut loc in luna martie, cand au fost vandute 84 de proprietati.

"La aceasta editie am avut in jur de 8.500-9.000 de vizitatori si nu ne-am asteptat sa vina chiar atatia. In toamna, deocamdata nu stim perioada exacta, vom organiza in Bucuresti o noua editie a Project Expo", a adaugat Sararu.

Tinerii pana in 35 de ani, care si-au aratat interesul sa-si achizitioneze prima casa, au beneficiat, pe perioada targului, din partea participantilor, de o reducere de 10%.

Reprezentantul dezvoltatorului AlfaRom Holding, Florin Voicu, a declarat pentru NewsIn ca acest targ a atras vizitatori mult mai seriosi si mult mai interesati de achizitia unei case, datorita programului initiat de Guvern ("Prima casa" - n.r.). Florin Voicu a adaugat ca, de la inceputul anului, a vandut 34 de apartamente, iar comparativ cu anul trecut preturile au fost reduse cu aproximativ 30%.

De asemenea, Adrian Achim, directorul de vanzari al RPF Development, dezvoltatorul Vitan Residence, a declarat pentru NewsIn ca din cei 300 de vizitatori care au trecut pe la standul lor si au dorit o oferta concreta, 30 au si vizitat santierul lucrarilor.

Targul de imobiliare Project Expo, la care au participat circa 30 de dezvoltatori si brokeri de credite, s-a desfasurat in perioada 29-31 mai la Palatul Copiilor din Capitala si, potrivit organizatorilor, a beneficiat de un buget de promovare de 150.000 euro.

Cea mai ieftina oferta de la targul imobiliar Project Expo a fost o vila cu trei camere, cu o suprafata de circa 97 mp, pe structura din lemn, in valoare de 15.000 euro, in timp ce o vila din Izvorani, cu o suprafata totala de 420 mp, s-a aflat printre cele mai scumpe oferte, aceasta costand 215.000 euro.