Magazinul Titan din Capitala se redeschide in decembrie, dupa sase luni de consolidare si modernizare. Noul centru comercial, care se adreseaza locuitorilor sectorului 3 si in special cartierului Titan, are 15.000 de metri patrati si in luna decembrie se vor deschide parterul si primele doua etaje, urmand ca pana in primavara anului viitor sa fie disponibile publicului inca trei etaje.

Galeriile TitanFoto:

"Galeriile Titan au un concept clar, acela de centru comercial de proximitate, iar clientii nostri vor gasi un mix de servicii si produse mult mai complex decat cel anterior. In luna decembrie vom deschide primele doua etaje, urmand ca in ianuarie sa lansam Titan Fitness - cea mai noua sala din cartierul Titan, dar si sala cu cea mai moderna aparatura", a declarat Anne Opritoiu, reprezentantul Galeriilor Titan.

Astfel, Galeriile Titan vor avea o piata agroalimentara, un supermarket MegaImage de 700 metri patrati, magazine de telefonie mobila, farmacie, magazine cu produse cosmetice si cadouri, salon de infrumusetare, zona speciala de restaurante si numeroase magazine de fashion. Centrul comercial va beneficia si de un lift panoramic extern si scari rulante.

In luna ianuarie se va deschide si sala de fitness Titan, care va avea o suprafata de 1.400 metri patrati si va acoperi intreg etajul 4. Potrivit reprezentantilor centrului comercial, aceasta va fi una dintre cele mai mari sali de fitness din Bucuresti si va fi dotata cu aparatura de ultima generatie.

Galeriile Titan apartin firmei Titan Shopping Center, care este detinuta, potrivit datelor disponibile la Registrul Comertului, de omul de afaceri Constantin Slav.