Doamna Ionescu ridica brusc privirea. Tocmai se intorsese de la coafor, dezamagita: nu-i iesise tunsoarea pe care si-ar fi dorit-o, si nu avea chef de vorba. Afara incepuse sa ploua, ceea ce-i amplifica starea de usoara depresie. “Ce e asa de super-destept?”, il intreba pe domnul Ionescu, care ii lauda serviciul "Porteaza-ti banii", oferit de ING. “E u-nic in Ro-ma-nia!”, ii silabisi domnul Ionescu, ca sa sublinieze un lucru pe care altfel doamna Ionescu l-ar fi trecut sigur cu vederea. “Intelegi?”, continua domnul Ionescu, “tu iti iei acum salariul la alta banca, da? Ei, cu serviciul asta iti muti salariul la ING, unde ai comisioane ZERO la tote operatiunile. Totul elegant, curat, cu numai 3 miscari de mouse”, zise domnul Ionescu, ridicand si trei degete in aer ca sa nu existe vreun dubiu.

Doamna Ionescu parca incepea sa uite de dezastrul de la coafor. “Si unde e draga serviciul asta minune?”, il intreba ea pe domnul Ionescu? “E simplu, il gasesti la ING. Nu te tot plangeai tu de comisioanele pe care ti le ia banca la bancomat si la orice plati pe care le ai? Ei bine, acum nu mai trebuie sa le duci grija! Esti li-be-ra sa-ti muti salariul fara sa ceri permisiunea nimanui”, silabisi iar domnul Ionescu ca sa fie clar pentru toata lumea.

Cu optiunea "Porteaza-ti banii", facilitate unica in Romania, poti sa-ti transferi salariul sau orice venituri de la alta banca la ING. Aplicatia o gasesti in ING Home`Bank (serviciul de internet banking de la ING).

Doamna Ionescu avusese in urma cu doi ani cardul de salariu la o alta banca. Cand s-a angajat aici, seful i-a cerut sa-si mute cardul la o banca noua, iar doamna Ionescu, mai mult ca sa-i faca pe plac noului sef, a acceptat. Asta desi nu era deloc multumita de comisioanele noii banci. Doamna Ionescu nu stia ca in 7 cazuri din 10, salariatii isi aleg banca la sugestia sau la "indicatia" sefului. Prin urmare, s-a trezit cu un nou token, mai greoi, cu o noua interfata, cu care nu era obisnuita sa lucreze, dar si-a zis ca in timp se va obisnui. In prima luna, dupa ce a platit online toate facturile, a transferat niste bani unei prietene si a retras cash de cateva ori de la bancomat, a observat ca totalul comisioanelor percepute era cat o pereche de dressuri. Asa incat ceea ce aflase de la domnul Ionescu i se parea ceva nemaipomenit.

De retinut:

  • Poti sa iti portezi banii doar de pe cardul tau de la alta banca in contul tau de la ING.
  • Suma minima pe care o poti transfera pentru a beneficia de comision zero pentru administrarea contului si pentru retragerile de la bancomatul ING este 700 lei/luna/cont.
  • Cardul utilizat trebuie sa fie activ pentru operatiuni bancare online.Ca idee, domnul si doamna Ionescu au fiecare in jur de 40 de ani, locuiesc intr-un oras de marime medie si castiga in jur.

Descopera aici toate avantajele ING Card Complet