Influentul site de specialitate restograf.ro spunea in iunie 2015: „Hotelul Marshal Garden are o terasa foarte mare: nu o sa puteti sa va dezlipiti ochii de la panorama pe care o are de oferit”. Daca veti avea fericita inspiratie sa rezervati o masa pentru revelionul 2016 in spectaculoasa si luxoasa sala Panoramic va veti multumi doar cu panorama indepartata a artificiilor impresionante de la trecerea dintre ani: veti vedea cu siguranta toate „eruptiile”, de la Piata Constitutiei la cea a Revolutiei si mai departe spre nord. In restul timpului vor fi multe altele care va vor fura nu doar ochii, ci si celelalte simturi.

Ballroom PanoramicFoto: Marshal Garden

Meniul va fi bogat si savuros: nu vor lipsi specialitatile faimoase ale casei, Baby Calamary si muschiul de vita Argentina pe piatra incinsa. Veti aprecia clasa maestrilor bucatari, stilul si eleganta personalului.

Muzica este sufletul oricarei petreceri si va fi oferita de unul dintre cei mai renumiti si experimentati specialisti, DJ Vivel. Impreuna cu echipa sa, va utiliza numai echipamente de ultima generatie pentru o sonorizare impecabila (care nu va anihila coversatiile mesenilor) si jocuri de lumini explozive. Vor fi acoperite toate genurile de muzica romaneasca si internationala. Programul artistic include si muzica live cu Nely Cimpoca, precum si numeroase momente de dans standard si latino, oferite de tineri si talentati profesionisti ai genului. Traditiile romanesti, colindele si dansurile folclorice nu vor lipsi. La miezul noptii, se vor oferi premii-surpriza din partea casei!

La inchiderea balului, hotelul nu-si trimite oaspetii la casele lor. Ei pot opta sa se odihneasca intr-una din camerele de cinci stele autentice prin spatiu, design si decoratiuni. Iar in prima zi a noului an pot alege sa petreaca in continuare la un bogat brunch.

Oferta este, asadar, bogata si deosebit de atragatoare. Chiar si cei putini care nu vor castiga premii vor reveni cu siguranta la Hotelul Marshal Garden*****!