Esti mereu pe fuga si ai in minte zeci de lucruri de rezolvat. Nu te descurci fara internet, trebuie sa raspunzi acum la e-mailuri, sa vorbesti cu cei mici pe chat sau sa stai la panda pentru reducerile la pantofii preferati. Ai nevoie de un device mult mai practic decat smartphone-ul sau laptopul personal. In plus, trebuie sa ai totul organizat, rapid, usor de share-uit. Si, toate acestea, cat mai repede.

HP Chromebook Foto: HP

HP Chromebook este fix ceea ce iti trebuie: laptopul Google care permite acces rapid rapid, simplu si securizat la toate activitatile online si la documentele organizate in Google Cloud si care are un pret foarte accesibil, fiind potrivit pentru toata familia.

Accesul la Chromebook se realizeaza prin contul de Gmail. Pentru o mai mare mobilitate, documentele si aplicatiile sunt salvate automat in cloud-ul Google Drive de fiecare data cand computerul este conectat la internet si pot fi accesate de pe orice alt laptop Chromebook, alt computer care foloseste browser-ul Google Chrome sau de pe smartphone-uri si tablete.

HP Chromebook vine la pachet cu 100 GB spatiu de stocare in Google Drive gratuit in primii doi ani, avand posibilitatea de a cumpara spatiu suplimentar, plus 60 de zile acces gratuit la toata muzica din Google Play Music.

Device-ul este extrem de subtire si de usor - cantareste doar 1.28 kg, se deschide in numai 10 secunde, este ultra-portabil si util oriunde ai nevoie, avand in acelasi timp un design elegant si o baterie care te tine peste 8 ore si functioneaza extrem de simplu. Ba mai mult, poti edita documente sau e-mailuri chiar si cand nu ai conexiune la internet.

HP Chromebook este dotat cu un ecran cu diagonala de 11,6 inci HD si este ideal pentru urmarit seriale, videoclipuri sau pentru accesarea retelelor de socializare.

Cei mici ti-l vor fura si ei sa se uite la filme, sa se joace, sa asculte muzica sau sa stea pe chat cu colegii lor. Cu numeroasele aplicatii pe care le pot gasi in Google Store, nu ii vei mai putea dezlipi de noul Chromebook HP.

Parintii tai il pot folosi pentru a sta la povesti cu nepotii lor plecati in vacanta. Sotul tau ti-l va imprumuta sa mai editeze un document sau sa verifice scorul echipei preferate de fotbal. Prietena ta ti-l va cere ca sa-si incarce pozele pe intenet. Toata lumea va dori sa-ti imprumute Chromebook-ul pentru ca este extrem de simplu de folosit si de rapid.

Te scuteste de grija instalarii unui sistem de operare, de update-uri sau de antivirus. Totul se face automat si nu esti asaltata de tot felul de notificari. Ai totul de-a gata si orice aplicatie e mult mai simplu de folosit.

Poti sa asculti muzica, sa printezi, sa vezi filme, sa editezi fotografii sau videoclipuri cu nelimitate aplicatii. Ai un infinit de posibilitati si totul se face mult mai simplu. E cel mai practic si rapid device pentru toate nevoile tale, la un pret foarte accesibil. Un adevarat camarad de nadejde pentru geanta ta.

HP Chromebook este disponibil exclusiv in magazinele Orange si pe orange.ro si poate fi achizitionat incepand de la 99 de euro, pret valabil impreuna cu abonamentul Orange Net 24 incheiat pe o perioda de 2 ani. Abonamentul include 16 GB trafic de internet/luna, acces la viteze 4G+ de pana la 300 Mbps pentru download in aria de acoperire, trafic de internet nelimitat in timpul noptii prin Happy Night, 25 GB spatiu de stocare in Orange Cloud, Orange Antivirus, precum si trafic nelimitat pentru a urmari filmele, serialele, emisiunile si canalele TV preferate prin Orange TV Go. Clientii care aleg abonamentul Orange Net 24 pe 2 ani impreuna cu HP Chromebook primesc gratuit orice modem din oferta Orange.