[P] Modul german de a economisi

de     Smile Media
Vineri, 1 iulie 2016, 14:48 Economie

ProCredit Bank - Modul german de a economisi
Foto: ProCredit Bank
A economisi este o dovada de intelepciune si de viziune pe termen lung. Oamenii pot recurge la acest demers din considerente ale starii de sanatate, in functie de varsta, pentru educatia copiilor, pentru a face fata anumitor provocari ale vietii sau pentru confortul propriei locuinte. Persoanele care aleg sa economiseasca nu depind de ajutorul tertilor sau al statului, adoptand o atitudine responsabila fata de sine si de propria familie. In general, atunci cand se economiseste, se au in vedere anumite aspecte.

Stim cat este de important sa economisesti intr-o maniera sigura, simpla, eficienta, cunoscand, in acelasi timp, cum sunt administrate fondurile tale. Astfel, propunem o abordare germana a activitatii bancare, ce se transpune in incurajarea economisirii ca mod de viata si planificarii financiare pentru viitor, respectand in acelasi timp caracteristicile mai sus mentionate.

ProCredit Bank, singura banca din Romania cu actionariat 100% german, este o banca specializata pentru segmentul intreprinderilor mici si mijlocii, oferind in acelasi timp o gama larga de servicii bancare moderne atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice. Cand ne referim la procesul de economisire, principalele avantaje oferite de catre ProCredit Bank sunt siguranta fondurilor si accesibilitatea acestora. Trebuie doar sa iti deschizi un cont curent, moment dupa care iti poti administra usor fondurile, prin intermediul serviciului de internet banking, intr-un mod avantajos si flexibil. Esti o persoana activa, ai un program incarcat si nu poti ajunge la banca in timpul programului de lucru cu clientii? Intrucat suntem constienti de importanta pe care o are timpul, iti punem la dispozitie zonele de banking 24/7 din unitatile noastre, unde poti desfasura operatiuni bancare indiferent de momentul zilei.

Consideram, de asemenea, ca este important sa cunosti banca la care alegi sa economisesti, intrucat atunci cand plasezi fondurile intr-o banca, girezi modul in care aceasta isi desfasoara activitatea. Fondurile incredintate noua nu sunt investite in plasamente speculative, ci sunt utilizate responsabil pentru a sustine dezvoltarea economiei nationale, prin finantarea intreprinderilor mici si mijlocii. IMM-urile reprezinta motorul economiei, astfel ca prin adresarea nevoilor acestora de finantare, contribuim la dezvoltarea lor ulterioara.

De asemenea, cunoastem cat este de important sa administrezi banii intr-o maniera responsabila, caci investim si promovam proiectele ce contribuie la protejarea mediului inconjurator si adoptam masuri pentru imbunatatirea modului in care clientii isi desfasoara operatiunile in locatiile noastre, prin dezvoltarea zonelor de banking 24/7. Astfel, prin implementarea unei abordari unitare, ne asiguram ca, in timp ce ne desfasuram operatiunile, contribuim si la dezvoltarea economiei nationale, oferind, in acelasi timp, servicii simple, eficiente si sigure pentru clientii nostri.

Pentru mai multe detalii, click aici.
[P] ​Accepta provocarea unui business fara hartii! E mai simplu decat crezi               

Activitatile noastre zilnice sunt din ce in ce mai orientate catre mediul electronic si online. Traim intr-un ritm care ne-a impus sa adoptam solutii eficiente si sigure pentru a plati facturi si taxe, a face cumparaturi, a verifica soldurile bancare, etc. Este o practica pe care am ales-o din dorinta de a simplifica lucrurile si pe care multi dintre noi ne dorim sa o regasim si in viata profesionala, unde cautam solutii pentru a depasi constrangerile de timp si spatiu atunci cand trebuie sa obtinem  o aprobare, sa  semnam rapid un contract sau sa accesam un document de la distanta.
34 vizualizari

Abonare la comentarii cu RSS

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version