Fares are o traditie de peste opt decenii in Romania, devenind lider pe piata locala de ceaiuri si remedii naturale. Succesul acestei afaceri construite chiar la poalele Sarmizegetusei, in inima Daciei, a avut la baza pastrarea traditiei seculare a folosirii plantelor medicinale si descoperirea de noi retete si tehnologii de prelucrare a acestora.

De aceea, compania investeste constant in modernizarea fabricii din Orastie, judetul Hunedoara, pentru a corespunde mereu celor mai inalte standarde. Astfel, numai in perioada 2011-2015, Fares a investit peste 2,5 milioane de euro in spatiile de productie, utilaje, logistica, implementarea sistemelor de calitate si in specializarea personalului.

In prezent, Fares inseamna 400 de sortimente de produse, realizate de cei peste 850 de angajati ai nostri, care muncesc zi de zi sa le livreze consumatorilor sanatate din inima Daciei. In fiecare an, peste 20 de milioane de ceaiuri si produse din plante medicinale ajung anual in casele romanilor plecand din Orastie la cele 20 de depozite din tara si, de aici, in peste 5.000 de supermarketuri, magazine naturiste si farmacii.

Deoarece compania noastra a fost vizata in ultima perioada de anumite informatii incorecte, care au avut ca scop prejudicierea imaginii unuia dintre cele mai vechi si mai autentice branduri din Romania, va invitam sa vizionati materialul video de mai jos pentru a afla mai multe despre activitatea Fares, despre spatiile noastre de productie si depozitare si despre grija cu care transformam plantele in produsele naturale preferate de consumatorii nostri.