Concureaza impreua cu alti pasionati de algoritmica, rezolvand problema propusa in cadrul celei de-a V-a editii a concursului Amazon TechOn Challenge.

TechOn2017Foto: Amazon Romania

Concursul TechOn Challenge a fost creat, in urma cu 5 ani, din dorinta Amazon de a incuraja si dezvolta aptitudinile de algoritmica, atat in industrie cat si in mediul academic. Anual, este pusa la dispozitia concurentilor o platforma unde acestia pot trimite solutiile pentru o problema de natura algoritmica propusa. Concursul este structurat pe mai multe niveluri, constand in mai multe teste, fiecare avand un grad de dificultate si un scor propriu. Participantii au libertatea de a folosi oricare dintre limbajele populare de programare pentru a-si redacta solutiile.

In 2016, aproximativ 2.500 de pasionati de algoritmica au raspuns provocarii lansate de Amazon.

Anul acesta concursul va fi lansat in data de 8 Decembrie, concurentii avand la dispozitie 7 zile pentru a trimite solutiile.

Primii 3 concurenti vor primi urmatoarele premii:

Premiul I - 10 000 lei

Premiul II - 5 000 lei

Premiul III - 2 500 lei.

In plus, primilor 100 de concurenti le va fi oferit cate un tricou cu sigla concursului.

Textul problemei este afisat pe site-ul competitiei Amazon TechO(n) Challenge. Candidatii vor trimite solutiile problemei prin intermediul site-ului, clasamentul actualizandu-se in timp real.

Despre Amazon

Amazon se ghideaza dupa 4 principii: obsesia pentru client si nu pentru competitie, pasiunea pentru inventie, dedicarea in atingerea excelentei operationale si gandirea pe termen lung. Customer reviews, 1-Click shopping, personalized recommendations, Prime Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablets, Fire TV, Amazon Echo, si Alexa sunt cateva dintre produsele si serviciile pionierate de Amazon. In Romania, compania Amazon este prezenta inca din 2005, prin centrul de dezvoltare deschis in Iasi. Pentru mai multe informatii, puteti vizita www.amazon.com/about si urmari@AmazonNews.