[P] Lansat la sfarsitul lunii octombrie,ING Economii pentru Copiieste deja un bestseller pentru banca portocalie. In ciuda unui sfarsit de an neprietenos economic, zeci de mii de romani s-au inghesuit sa-si deschida la ING conturi pe numele copiilor. Banca olandeza a fost preferata competitorilor sai pentru ca ING Economii pentru Copii are o dobanda foarte buna si nu exista obligatia depunerii unei sume minime.

In plus, daca deschideai un ING Economii pentru Copii pana pe 31 decembrie 2009 puteai castiga o Mazda2. Aceasta a ajuns la dl. Viorel Budan Pirvu din Craiova, tatal unui baietel: “Am deschis un cont de economii pentru copii, in care sa se vireze alocatia, mi s-a parut un produs foarte bun din punctul de vedere al taxelor si al dobanzilor. Ulterior am aflat ca pot castiga si o Mazda, la inceput netrecandu-mi prin gand ca o sa castig; a existat totusi o mica speranta iar in momentul cand am aflat ca am castigat, dat fiind si numarul mare de participanti la acest concurs, mi-am intarit ideea ca, daca exista o speranta cat de mica, trebuie sa crezi in ea. “

Succesul produsului ING Economii pentru Copii arata clar ca romanii sunt parinti buni, chiar si in vremuri grele reusind sa puna deoparte bani pentru a indeplini visele copiilor lor.

ING Economii pentru Copii este un cont de economii cu card atasat, deschis pe numele copilului. Pe banii depusi in cont, banca ofera o dobanda de 10% pe an in primul trimestru de la deschiderea contului, probabil cea mai mare de pe piata.