Daca peretii casei tale ar putea vorbi, ar povesti probabil si despre marea inundatie la care au fost martori cand s-a spart teava de la baie sau despre geamurile sparte de o furtuna de vara acum 2 ani de zile. Si-ar aminti desigur si de momentul in care un fier de calcat lasat in priza era sa dea foc bucatariei. Noroc ca s-a ars doar priza. De fiecare data ai fost pus in fata unor cheltuieli neprevazute, ca sa nu mai vorbim despre timpul pierdut si grijile pana la rezolvarea situatiei.

Allianz-TiriacFoto: Allianz-Tiriac

O casa se poate transforma de multe ori intr-o sursa uriasa de griji si de cheltuieli neprevazute. O polita de asigurare ti-ar lua responsabilitatea aceasta de pe umeri. Si pentru ca vrem sa-ti facem viata si mai usoara, asigurarea de locuinta si bunuri de la Allianz-Tiriac are pana la 3 iulie 2010 un pret cu 30% mai mic. O polita de asigurare de locuinta si bunuri Allianz-Tiriac te protejeaza financiar in caz de cutremure, incendii, inundatii, furt, vandalism si multe alte riscuri ce pot aparea.

In plus, pentru ca lucrurile pot merge rau la momentul cel mai nepotrivit, Allianz-Tiriac iti ofera Asistenta Tehnica de Urgenta la Domiciliu. Acum ai la dispozitie un centru de apel de urgenta 24 ore din 24, unde poti anunta imediat o situatie de urgenta survenita ca urmare a unui eveniment neplacut acoperit de clauza. Iti trimitem rapid profesionistul de care ai nevoie, fie ca e vorba de un instalator, electrician sau tamplar, si acoperim costul reparatiilor urgente astfel aparute. Allianz-Tiriac este partenerul tau de incredere care are grija de casa in locul tau, pentru ca tu sa-ti poti vedea linistit de viata ta.