Personalul din centrele de relatii cu clientii sau reprezentantul Enel care vine sa citeasca indexul contorului nu sunt singura interfata a clientului cu furnizorul de energie electrica.Daca preferi o modalitate mai simpla si mai rapida, acum exista MyEnel, serviciul online care iti permite sa accesezi singur toate informatiile si serviciile de care ai nevoie.

Ca cei mai multi utilizatori de Internet ai, printre altele, un cont de mail si cel putin unul pentru o retea de socializare. MyEnel este contul tau pentru economisit timp si, folosit intr-un mod inteligent, poate duce inclusiv la eficientizarea consumului de energie.

MyEnel aduna intr-un singur loc toate informatiile de care ai nevoie de la furnizorul tau de energie electrica. Pentru a-ti crea un cont intra pe www.enel.ro si acceseaza sectiunea „Inregistreaza-te“. Ai nevoie doar de codul de client si de Eneltel, informatii pe care le gasesti pe factura ta de energie.

Contul creat devine activ in cateva ore de la inregistrare, iar odata accesat iti va permite sa verifici online, de acasa sau de la birou, tot ce tine de relatia ta cu furnizorul de electricitate.

MyEnel iti permite:

- sa-ti platesti factura comod, din fata calculatorului, cu ajutorul cardului bancar;

- sa pastrezi toate facturile de electricitate in acelasi loc, intr-o ordine perfecta. Poti oricand sa vezi si sa tiparesti o factura emisa cu cateva luni in urma;

- sa consulti evolutia consumului tau de energie electrica din ultima perioada.

- sa comunici indexul de consum direct de la calculator fara a mai fi nevoie sa astepti persoana care face citirea contorului;

- sa pui intrebari si sa primesti raspunsuri fara a te mai deplasa la un centru de relatii cu clientii;

E extrem de simplu. Viziteaza https://www.enel.ro/crosweb/myenel/servicii_online