Gerul puternic din ultima vreme a determinat scaderea presiunii gazelor si in zona de operare a E.ON. "Se inregistreaza o usoara scadere a presiunii gazelor naturale in cateva puncte de legatura intre sistemul de transport (gestionat de Transgaz) si sistemul de distributie. Cu toate acestea, alimentarea cu gaze naturale a clientilor din aria de activitate a E.ON nu a fost afectata de aceste fluctuatii", informeaza E.ON. Potrivit companiei, pentru alimentarea cu gaze au fost suplimentate importurile.

"Urmare a realizarii programului de inmagazinare si a suplimentarii volumelor de gaze din import si din surse interne, E.ON a reusit sa asigure pana acum continuitatea alimentarii cu gaze pentru clientii sai (...)Pentru a preveni aparitia unor dezechilibre generate de consumul crescut de gaze naturale pe fondul temperaturilor foarte scazute din ultima perioada, E.ON a luat toate masurile necesare prin suplimentarea semnificativa a volumelor achizitionate in mod curent din surse interne si din import", arata E.ON.

Potrivit E.ON, prioritari sunt clientii consumatori casnici, institutiile care asigura asistenta medicala, de invatamant, de asistenta sociala, centrale termice precum si celelalte institutii publice de la nivel central si local.

E.ON Energie Romania, membra a Grupului E.ON, este specializata in furnizarea gazelor naturale si a electricitatii pentru clientii din 20 de judete din partea de Nord a tarii, din Transilvania, Moldova si Banat. Portofoliul de peste 2,9 milioane de clienti identifica E.ON Energie Romania ca unul din cei mai importanti jucatori de pe piata de gaze naturale si energie electrica din Romania.

  • E.ON Energie, membra a Grupului E.ON, este specializata in furnizarea gazelor naturale si a electricitatii pentru clientii din 20 de judete din partea de Nord a tarii, din Transilvania, Moldova si Banat. Compania are peste 2,9 milioane de clienti. E.ON Gaz Distributie, membra a Grupului E.ON, activeaza in domeniul industriei gazelor, fiind specializata in distributia gazelor naturale, operarea si intretinerea sistemului de distributie. Cu o traditie de peste 30 de ani in domeniu, E.ON Gaz Distributie se constituie intr-unul dintre cei mai importanti distribuitori de gaze naturale din Romania. Compania asigura servicii pentru consumatorii de gaze naturale din peste 1.000 de localitati din judetele Alba, Arad, Bacau, Botosani, Bihor, Bistrita Nasaud, Caras-Severin, Cluj, Harghita, Hunedoara, Iasi,Maramures, Mures, Neamt, Satu Mare,Sibiu, Suceava, Salaj, Timis, Vaslui, acestia fiind deserviti printr-o retea de distributie de peste 19.800 de kilometri.