Administratorul judiciar al Hidroelectrica a inregistrat tabelul definitiv al creantelor

de CP     HotNews.ro
Luni, 10 iunie 2013, 16:44 Economie | Energie

Euro Insol, administratorul judiciar al Hidroelectrica, a inregistrat vineri, 7 iunie 2013, la Tribunalul Bucuresti tabelul definitiv impotriva averii debitoarei  SC Hidroelectrica SA aflata in procedura insolventei din data de 20.06.2012. Conform tabelului atasat prezentului comunicat, Hidroelectrica va trebui sa plateasca creditorilor inscrisi in tabelul definitiv al creantelor 3,59 miliarde lei.

Alte 760 milioane lei sunt inscrise sub conditie. Datoria finala a societatii este cu 1,2 miliarde lei mai mica decat sumele solicitate la momentul deschiderii procedurii. Difererenta  dintre sumele solicitate initial si cele inscrise in tabelul definitiv se datoreaza respingerii de catre administratorul judiciar si, ulterior, de catre Tribunalul Bucuresti a sumelor pretinse, ca daune, de traderii de energie in urma denuntarii contractelor bilaterale.

Dupa solutionarea celor 75 de contestatii si a inregistrarii tabelului definitiv de creante, administratorul judiciar va inregistra in cursul acestei saptamanii Planul de Reorganizare a Hidroelectrica SA care urmeaza a fi aprobat de Adunarea Creditorilor si confirmat de judecatorul sindic. Euro Insol isi propune sa ceara judecatorului sindic la termenul din 26.06.2013 inchiderea procedurii insolventei.


Citeste mai multe despre   
Jurnal​ din Israel

FOTOGALERIE Tel Aviv: artistic si sofisticat

Tel Aviv e un oras nou pornit de la un port vechi si are un tip de sofisticare, nearoganta, care-l face definitiv interesant. Arhitectura lui, accentele moderne, tusele europene, aspiratiile americane, muzeele, casele memoriale permit calatorilor sa traiasca in el si o experienta culturala. Spiritul relaxat al orasului si umorul generatiei tinere din Tel Aviv se traduce uneori in mici capodopere in culoare pe ziduri. Unul dintre cele mai bune, amuzante si interesante tururi e cel din cartierul florentin, cunoscut ca partea boema a orasului.

2722 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri