UPDATE: RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE creeaza in Bucuresti punctul de intalnire Nr. 1 pentru persoane cheie si experti in vederea transferului de cunostinte in sectorul energiei. Evenimentul creeaza istorie de peste 6 ani si revine de fiecare data cu noutati in domeniu. Experti si persoane cu putere de decizie se vor reuni din nou in cadrul targului, conferintelor si evenimentelor conexe intre 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM Bucuresti.

RenexpoFoto: Reeco

Vizitatorii vor putea admira pe standul celor de la Paulownia GreenE S.R.L. plante energetice in vitro (hibridul Paulownia Clona in Vitro 112ᅡ). Cei de la compania Ponast vor expune pe stand noua serie de cazane complet automate pe peleti, iar Solare Datensysteme GmbH isi va prezenta cele trei noi modele Solar-Log. RENEXPOᅡ va gazdui pentru a doua oara Standul Comun German, pe o suprafata de 100m, cu companii de renume precum Schletter GmbH, MWM, Dach und Sonne GmbH, Kanne&Joos, Dreyer&Bosse organizat de Camera de Comert Romano-Germana.

Paleta diversificata de produse si servicii prezentata de expozanti din cadrul targului va fi completata de conferintele internationale si o serie de evenimente conexe care vor avea loc in paralel cu expozitia. Cele 9 conferinte internationale, workshopurile si forumurile vor fi organizate pe tematici din domenii ca: energie eoliana, energie solara, biomasa, hidroenergie, eficienta energetica si cogenerare. Sponsorii evenimentului sunt: Apostolas Bobolas SA, B-Team Consult and Services SRL, Gaia Energy SRL, Monsson Operation, Noerr, RomNed Industrial Foundation Equipment SRL, SMEA srl si Stalfort.

RENEXPO este sustinut si de catre institutii importante: Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice si Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale. RENERGY AWARD va fi oferit pentru a doua oara in cadrul Serii Profesionale pentru Networking, pe data de 20 noiembrie 2013 la Solange Ballroom. Premiul va fi acordat in doua categorii, unei Personalitati Remarcabile si unei Tehnologii Inovatoare. Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si Europa de Sud-Est, RENEXPOᅡ SOUTH-EAST EUROPE si conferintele insotitoare puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Energiile regenerabile continua sa castige teren in ceea ce priveste viitorul energetic al Romaniei. Atentia autoritatilor este indreptata catre investitiile si posibilitatile de dezvoltare a acestui sector. Experti si persoane cu putere de decizie in domeniu se vor reuni pentru a sasea oara in cadrul targului si conferintelor RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE. Evenimentul va avea loc in perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM - Bucuresti si va gazdui peste 100 de vorbitori la cele 5 conferinte internationale si cele 4 evenimente conexe organizate.

Pentru a sasea oara experti internationali si romani se vor intruni la targul RENEXPO￯ SOUTH-EAST EUROPE, cu scopul de a face schimb de cunostinte, experiente rezultate din practica, de a-si da sfaturi dobandite prin cercetare si dezvoltare dar si siguranta ca aceste cunostinte sa fie rapid transformate in practica. Conferintele inovatoare vor avea loc pe durata a trei zile concomitent cu targul.

Conferintele internationale si evenimentele conexe din acest an sunt organizate cu sprijinul si in colaborare cu institutii de prestigiu. Printre co-organizatorii confe-rintelor se numara: Asociatia Partener pentru Administratia Publica Locala Bucuresti, Asociatia Electricienilor din Romania (AREL), Asociatia Romana pentru Microhidroenergie (ARmHE), Camera de Comert si Industrie Roma-nia-Germania/AHK Romania, CNR-CME, Institutul de Studii si proiectari Energetice (ISPE), Societatea de Instalatii Electrice si Automatizari (SIEAR).

Conferintele internationale:

Energia Eoliana

A VI-a Conferinta Internationala- Energia Eoliana in Romania

Energia Solara

A V-a Conferinta Internationala- Energia Solara in Romania

Power Grid

International Power Grid Interconnections

Biomasa

A VI-a Conferinta Internationala- Biomasa in Romania

Microhidrocentrale

A VI-a Conferinta Internationala- Microhidrocentrale in Romania

Workshop-uri si Forumuri:

Cogenerare

Al II-lea Workshop International: Cogenerare & District Heating

Electricitate

BMS - conditii pentru eficientizarea energetica a cladirilor

AREL

Forumul Electricienilor din Romania

Ziua Primarilor

Conferintele internationale si evenimentele conexe vor avea loc in paralel cu cea de-a VI-a editie a celui mai mare eveniment pe energie regenerabila din Romania - RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE, unde peste 120 companii din 12 tari europene si 2 continente s-au inscris deja ca expozanti in cadrul targului.

RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE este sponsorizat de companii nationale si internationale: Apostolas Bobolas SA, Gaia Energy SRL, Monsson Operation, RomNed Industrial Foundation Equipment SRL si SMEA srl.

Mai multe informatii despre cel mai mare eveniment din domeniul energiei regenerabile in Romania si Europa de Sud-Est, RENEXPO￯ SOUTH-EAST EUROPE si conferintele insotitoare puteti gasi pe www.renexpo-bucharest.com.

Despre REECO

Compania, cu sediul in Reutlingen-Germania este unul din cei mai mari organizatori de targuri si conferinte din Europa in domeniul energiei regenerabile si eficientei energetice. Din 1997 si pana in prezent, REECO a organizat peste 1000 de expozitii si conferinte, care au fost vizitate de aproximativ 50.000 de experti si la care au participat peste 2000 de expozanti. Portofoliul companiei cuprinde 9 targuri si 60 de conferinte organizate anual, de catre aproximativ 50 de angajati in Romania, Germania, Austria, Polonia si Ungaria.

Contact:

Anca Oprea

REECO RO EXPOZITII SRL

B-dul. Revolutiei, Nr. 96, Ap. 4,

310025 Arad

Tel: +40 (0) 257-230999

Fax: +40 (0) 257-230998

oprea[at]reeco.ro

www.reeco.eu