Componenta Consiliului de Administratie al Transgaz a suferit modificari, se arata intr-un comunicat al companiei. Potrivit acestuia, in sedinta din 24 ianuarie, Consiliul de Administratie a luat act de renuntarea la mandat a unui membru, Nicolae Vlad Neacsu. In locul acestuia a fost numit, pana la intrunirea AGA, Remus Vulpescu, sef de cabinet al ministrului finantelor, Daniel Chitoiu.

Neacsu era reprezentantul Fondului Proprietatea care in decembrie 2013 a iesit din actionariatul Transgaz prin vanzarea intregului pachet de 14,9% pe care il detinea.

Cu ocazia numirii in functia de membru al CA, Vulpescu a renuntat la calitatea de reprezentant al statului in Adunarea Generala a Actionarilor Transgaz, acordata printr-un ordin al ministrului finantelor in mai 2013.

In 2012, Vulpescu a fost sef al Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie. Si-a dat demisia din aceasta functie in urma esuarii privatizarii Oltchim. De asemenea, a mai fost administrator special la Hidroelectrica si membru in Consiliul de Administratie de la Rompetrol.