Directorul general al grupului Dyneff, Catalin Dumitru, a fost numit vicepresedinte al Rompetrol

de CP     HotNews.ro
Joi, 6 februarie 2014, 15:28 Economie | Energie

Grupul Rompetrol trece la un nou model operational,  in acord cu strategia de  consolidare si dezvoltare a activitatilor si operatiunilor Rompetrol in Romania si in Europa de Sud- Est, se arata intr-un comunicat al companiei. Astfel, extinderea produselor si serviciilor Rompetrol va fi asigurata de o noua structura de conducere. In functia de vicepresedinte al Rompetrol a fost numit Catalin Dumitri, care a condus pana acum Dyneff, divizia din Europa de Vest a grupului.

Astfel, prima linie de management va fi reprezentata de Azamat Zhangulov, vicepresedinte senior, care va coordona  in continuare toate functiunile corporative, guvernanta corporativa, serviciile suport la nivel de grup, si financiare si Catalin Dumitru, vicepresedinte, responsabil de coordonarea tuturor activitatilor operationale: supply chain, trading, rafinare si petrochimie, marketing si retail.

"Decizia de a aplica un nou model operational este foarte importanta pentru atingerea obiectivelor strategice ale companiei. Numirea lui Catalin Dumitru reflecta politica de resurse umane si anume, sustinerea si promovarea specialistilor locali. Datorita bunei gestionari a lui Catalin Dumitru, in calitate de director general, Grupul Dyneff a reusit sa inregistreze in ultimii 6 ani rezultate foarte bune. In plus, faptul ca in prezent compania este una din cele mai valoroase active ale Grupului Rompetrol, precum si experienta lui Catalin de 12 ani in sectorul de petrol si gaze, ne determina sa avem deplina incredere in dezvoltarea Grupului. Noua echipa manageriala are abilitatile si experienta pentru a indeplini toate obiectivele ambitioase ale companiei", a declarat Zhanat Tussupbekov, CEO al Grupului Rompetrol.

Principalele responsabilitati ale lui Catalin Dumitru in cadrul Dyneff au constat in consolidarea bazei logistice, respectiv operatiunile desfasurate de companie in principalele porturi de la Marea Mediterana si Oceanul Atlantic, precum si dezvoltarea activitatii de trading international si wholesale in Europa de Vest. Astazi, Grupul Dyneff este cea mai importanta subsidiara a Rompetrol, in functie de volumele tranzactionate si cifra de afaceri, de peste 2,2 miliarde de Euro in 2013.

"Reorganizare tuturor activitatilor operationale presupune integrarea intregului flux de operatiuni specifice activitatii de downstream, de la aprovizionarea cu materii prime, lant logistic, rafinare, pana la vanzarea produselor finite, model utilizat de toti marii jucatori din sectorul oil&gas. In acest fel, este asigurata o mai buna alocare a responsabilitatilor, cu impact asupra rezultatelor globale si in mod deosebit a costurilor de rafinare. De asemenea, aceasta structura functionala clara asigura concentrarea activitatii asupra activitatii de dezvoltare si asupra clientilor", a declarat Catalin Dumitru, vicepresedinte al Grupului Rompetrol.

Material sustinut de BCR

VIDEO Antreprenor StartUp Nation / Fondatorul Scolii de Bijuterie Contemporana: Eu nu vin la serviciu, eu vin in propriul meu atelier, in care imi exprim ideile. Ceea ce misca industria asta sunt ideile, nicidecum cifrele

David Sandu s-a ocupat de designul de bijuterii de cand era copil si a invatat pe cont propriu tot ceea ce stie. Assamblage - Scoala de Bijuterie Contemporana a aparut drept consecinta a acestei pasiuni. David face parte dintr-o industrie creativa emergenta, insa atat el, cat si cei care au trecut in ultimii 7 ani pe la bancurile de lucru ale scolii sale se vad adesea nevoiti sa spuna ca fac alte lucruri, pentru ca activitatea lor nu exista intr-un cadru legal.

1213 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSSESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Vineri